2777
2789
عنوان

بنظرتون حمام برم یان

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 46 پست
چه جوری غذا میپزید؟؟؟!!

من اشپز نیستم 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گفتم دیشب به همشون گفتن ک موردی نمیبینن ومیانماسک میزنم ک کسی نگیره اشپزم من نیستم ک

اخه چجوری میخواین با اون حال تو جمع مهمونا بشینین. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
ی تنه ی گردان رو حریفه من که حلال نمیکنم کسی که بیماری ویروسی داره بیاد تو جمع و مریضم کنه

دقیقا 

حالا اسی میگه گفتم مریضم و گفتن عیب نداره میاییم😂

من بفمم کسی مریضه عمرا برم اینقد ک بد مریضم و ضعیفه سیستم ایمنی بدنم

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️
ی تنه ی گردان رو حریفه من که حلال نمیکنم کسی که بیماری ویروسی داره بیاد تو جمع و مریضم کنه

نترس ماسک میزنم 

بعدشم من اشپز نیستم

دیشبم بهشون گفتم ک مریض شدم چیزیم نبود ک خوب بودم دیشب گلوم سوخت و الان تب دارم

گفتم برا ی روز دیگ ولی دیگ همه چی تدارک دیده شده نمیشه ک نیان...

الان دختر عموم اومده پیشم تواتاق بودم گفتمم مریضم گفت خودتو لوس نکن روبوسیم عید دیدنی هم کرد خب من دیگ چ کنم :/

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید
گفتم دیشب به همشون گفتن ک موردی نمیبینن ومیانماسک میزنم ک کسی نگیره اشپزم من نیستم ک

آره حتما ماسک بزن   کار درستی کردی بهشون گفتی   استامینوفن فقط برای تب نیست لرز رو هم خوب میکنه یدونه ۵۰۰ بخور چای و خرما بخور یک ساعت بعدش برو حموم  برگشتی هم ی سوپ گرم یا چای خرما بخور  البته اگه روزه نیستی  

آره مخصوصا اونها که ناراحتی قلبی یا بیماری مزمن دارن و بچه های زیر ۲ سال

دیگه اسی اعلام کرده مریضه میتونن نیان

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

خب من توصیه دکتر رو گفتم لابد چیزی میدونن که میگن 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

ای خدا

مگ میخام برم همشونو بوس کنم ک ویروس بگیرم سرماخوردم کوفت نگرفتم ک بهشونم گفتم ک سرماخوردم تازه میخندیدن گفتن ک لوس نکن خودتو ی سرماخوردگیه دیگ درسال ما دویست بار میگیریم

وقتی طرز تفکر مهمونامومیدونم وقتی خودشون مشکلی نمیبینن درو ببندم تا نیان؟

بگم برید گم بشید؟

عجبا 

تو اگ ی جادعوت شدی میزبان گفت ک مریضم نرو خونشون

من ب مهمونامون تذکر دادمو و باوجود دونستن دارن میان 

بیشتر ببینید
دیگه اسی اعلام کرده مریضه میتونن نیان

مساله این نیست قطعا تو جمع ی عده آدم احمق هستن که سرماخوردگی بگیرن اهمیت نمیدن و میرن میزارن قد بقیه  مثل همین دختر خالش که اسی بهش گفته اما حتی روبوسی هم کرده   میگن روز قیامت ی جام خون میزارن جلوی آدم و میگن این خون کساییه که کشتی   بعد طرف میگه دروغه من آزارم به مورچه نرسیده  میگن تو با بی‌توجهی زمینه مرگ این افراد رو فراهم کردی  و یکی یکی بهش نشون میدن   تو این دنیا بهش میگن چرخه   قطعا فهمش این دنیا برای کسی که میگه سرماخوردگی برای بدن لازمه و تصوری از عفونت ریه و ..... نداره سخته