2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فقط اینکه بهبود هعی میمیره زنده میشه 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بیشتر ببینید

بنظر من خوبه جای سارا و نیکای ماست اینارو گذاشتن با اون تیپای مزخرفشون 

بهروز هم از قبلیه بهتر شبیه بهبوده 

خیلی هم خوب بود 

فقط زیادی تبلیغ میکنن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر ببینید

این دیگه اصلا پایتخت نبود ،بازیگرا پیرشدن دیگه صمیمیت قبلی ندارن حوصله خودشون ندارن چرا فیلم ساختن .

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

کدوم شبکه

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

بیشتر ببینید

بازم شروع شداااااا.خیلیم خنده دار بود عالی بود.

خب نگاه نکنین🫥

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!

اون حال وهوای صمیمی انگار نیس دیگه بینشون

هما یه جوری شده

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔