2777
2789
عنوان

دیشب خانواده شوهرم مهمونمون بودن بیایین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3119 بازدید | 97 پست

عزیزم شما یک بار که شوهرتون منزل نبود مثلاً برای ناهار، مادرشوهر و خواهر شوهر و اینا رو دعوت کنید و یه سفره براساس سلیقه و نظر و با دستپخت خودتون براشون پهن کنید تا بفهمند شما کدبانو هستید ولی گل پسرشون با خاله زنک  بازی هاش گند میزنه تو مهمونیاتون (شرمنده و پوزش بابت استفاده از لفظ خاله زنک ولی خب راستش واژه درخورتری برای همسرتون پیدا نکردم)

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بیشتر ببینید

عزیزم نباید اونطوری میگفتیباید بعد غذا جلو جمع میگفتی صفر تا صد غذا با فلانی جان بوده اصلا اجازه نداد من به چیزی دست بزنم. خسته نباشی عزیزم عالی بود همه چیز😊 

دیگه همه دستشون میومد چه خبره😂

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر وقت تایم مهمونی شد. بگو حق نداری پاتو بزاری تو اشپزخونه و تو اشپزی من دخالت کنی. مگه من میام در ...

هزار بار بهش گفتم دعوا کردم گفتم حتی خاله زنک نباش عه مثل این خاله زنک ها همش تو آشپزخونه نظر میدی آشپزخونه قلمرو زنه با خوبی با دعوا با مهربونی با هر زبونی مه فکرش را بکنی کفتم همیشه در حال ایراد گرفتنه

آه ولشون کن مردارو شوهر منم عید میشه چس میشه واسه دیدو بازدید

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر ببینید
هزار بار بهش گفتم دعوا کردم گفتم حتی خاله زنک نباش عه مثل این خاله زنک ها همش تو آشپزخونه نظر میدی آ ...

گفتم کودتا کن. بخ این ادم فقط کودتا جواب میده. اگر نجل کارش جوریه که میتونی بری. برو تمام وسایلاشو جا به جا کن. بکو این چبه اینجا گذاشتی عوضش کن. از تمام وسایلای محل کارش ایراد بگیر از سلیقه ش ایراد بگیر 

ولی استارتر واقعاً بهتون حق میدم و چقدر هم صبورید... من مجردم ولی مادرم فوت شده و کارهای خونه با منه... گاهی البته خیلی به ندرت پدرم میاد به یه چیزی گیر میده مثلاً میگه چرا اینقدر شوینده زیاد استفاده میکنی یا چرا چرخ گوشت رو فلان جا گذاشتی یا... یعنی جداً اعصابم بهم میریزه و الان مدتیه ورود بابام به آشپزخونه رو کلاً ممنوع کردم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بیشتر ببینید

از اون نه کفتنای مادروهرت، معلومه لجبازی توشون ارثیه.

جز لج‌بازی، معلوم مسئولیت‌پذیریشونم کمه، وقتی یه چیزی خراب می‌شه، نمی‌تونن مسئولیتشو بپذیرن.

به نظر من مه راحت شدین، از این به بعد خودتونو وایه مهمونی کنار بکشید، بگید پذیرایی کن.

یا اینکه همین خرابکاری‌شو می‌تونید گوشزد کنید که ابرومو بردی و فلان.

به هر حال خودشم خیلی دیشب رو خراب کرد طوری که می‌شه توی تاریخ بهش استناد کرد دستش از دخالت توی کارای شما کوتاه شه

شوهرتون خسیس نیستن؟ یعنی یه سالاد سر سفره انقدر بهشون فشار می‌یاره؟

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست
بیشتر ببینید

چند بار وقتی مهمون دعوت کردی دست به سیاهو سفید نزن بزار همه ی کارا رو خودش بکنه همه رو بنداز گردن خودش بگو وای چه راحتم تو کارا رو میونی بیا این میوه ها رم بشور ،بیا جارو بزن و....خودش بیزار میشه دیگه 

عزیزم نباید اونطوری میگفتیباید بعد غذا جلو جمع میگفتی صفر تا صد غذا با فلانی جان بوده اصلا اجازه ندا ...

ببین مادرشوهرم را می‌شناسم پشت سرم میگه زن باید مدیریت کنه مثلا دیشب سیخ کم داشت گفت یادم رفت بگم سیخ هاتون را بیارید گفت وظیفه زن هست اینجور موارد را یادآوری کنه کلا زن باید مدیریت کنه منم گفتم فلانی همش میگه شما دخالت نکن خودم بلدم دارم چیکار میکنم گفت بگه تو اگه زن بودی تا الان رامش کرده بودی 

خب نمونه اش میشه آشپزی دیشب کباب شور برنج خشک من بدم میاد کسی بیاد خونم غذا اینجور باشه البته خواهر ...

عزیزم هروقت مهمان دارد توافق کنید بره بیرون بعد از این که کارها تمام شد برگرده

اصلا بحثم مهمون داری نیست ببین وقتی میخواد مهمون بیاد انگار دچار استرس و دلهره میشه اینقدر بداخلاق م ...

منم مهمون میاد این جور میشم 

به شدت عصبی میشم 

که آیا خونه مرتبه یا نه 

وسایل پذیرایی هست یا نه 

و سر دخترم جیغ و داد می کنم 

یعنی تو این جوری نمیشی

چند بار وقتی مهمون دعوت کردی دست به سیاهو سفید نزن بزار همه ی کارا رو خودش بکنه همه رو بنداز گردن خو ...

نه نمیشناسیش اینقدر هنگام کار کردن غر میزنه و داد میزنه به همه چی گیر میده حتی برا اینکه لج منو در بیاره الکی پسرم را دعوا میکنه

اخلاق همسرته نمیتونی کاریش کنی اما درکنارنظرات کاربرای دگه هروقت دیدی برنج خشکه یه نصف لیوان ابجوش موقع دم بده به برنج بهترمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید