2777
2789
عنوان

ملچ ملوچ کردن نوزاد هنگام شیر خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 26 پست
رفلاکس پنهان یعنی چی؟؟؟

تو نت بزن

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
بیشتر ببینید
اینو بهش نمیگن ملچ ملوچ کردن این یعنی شما بلد نیستی سینه رو درست بزاری تو دهن بچه البته احتمال این ...

دیگه چطور باید بذارم کلی کلیپ آموزشی دیدم قسمت قهوه ای رو هم میذارم تو دهنش واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای خدا این روزارو نصیب من کنه😍🥺❤️‍🩹

ملچ ملوچ بچه ک خوبه

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
بیشتر ببینید

ای جوجههههه😍😍😍😍مامان کی دنیا میای منم ملچ ملوچتو بشنوم😍😍😍

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

وااااای قربونش بشم من😁😁😁😍😍😍😍😍💋

خدایا نزار حسرت اون لباسا که خریدم به دلم بمونه...خدایا نزار روی اون اسباب بازی ها گرت خاک بشینه ...خدایا منو با صبرم نسنج خدایا میبازم هاااااا.... خدایا من فقط تورو دارم😭🥺خدایا امیدم تویی فقط تو😭

بیشتر ببینید

ای ننه خیلی بامزه اس 

ملچ ملوچ نشونه اینه که هوا داره میخوره و نفخ میکنه بعدش از طرفی سینه مادر هم اذیت و زخم میشه 

ببین عسلم دقت کن بیشت قسمت هاله قهوه‌ ای سینه ات از سمت پایین تو دهن بچه باشه 

انگشت شصت دستت رو بالای سینه بزار و باقی رو زیر وقتی دهانش رو کامل باز کرد سینه رد بزار داخل، به هیچ عنوان با انگشتان دستت سینه رو فشار نده 

از بالش شیردهی یا بالش معمولی برای تنظیم ارتفاع استفاده کن و رو بچه خم نشو موقع شیر دادن خیلی هم فاصله نگیر که از دهنش در نیاد

قاعدتا باید صدای قورت دادن شنیده بشه 

اگر وزن گیریش تا الان مشکلی نداشته و خودشم نفخ و اینا زیاد نداره به مرور خوب میشه 

خب خیلی هوا میره تو شکمش میبینم خیلی اذیت میشه بعضی وقتا هم خفه میشه بلندش میکنم میزنم پشتش

سلام عزیزم توروخدا بچت خوب شد چطوری خوب‌شد علتش چی بود؟؟

پسر منم ۱ ماهه اینطور شیر میخوره انقدر هوا میره دهنش دلدرد میشه و نمیخوره یا یهو یه هوای گنده میخوره دیگه شیر نمیخوره انقدر امروز گریه کردم خودمو‌ زدم توروخدا راهنماییم کن

چیکار کنم خوب بشه؟؟دقیقا ۱ ماهه اینطوره قبلا خیلی شیر میخورد الان نه

شوهرم میکه رفلاکسه من میگم چه ربطی داره دهنشو‌محکم چفت نمیکنه هوا میخوره

الان ۳ ماهشه از ۲ ماهگی اینطور شده بخدا قبلش عالی بود