2777
2789
عنوان

هر جا رفتم عید دیدنی همه دعوام کردن فقط دارم میترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 72 پست

اسی جان همیشه این حرفا هست حالا شیرخشک مگه چشه؟منم چن ماه دیگه فندقم بدنیا بیاد با اینکه شیر دارم ولی واقعا سختمه هرحا میری باید سینتو دربیاری بهرحال دختر اولی من بخاطر باردار شدنم تو دوران شیرخوردنش مجبور شد شیر خشک بخوره یه مدت واقعا هم دوست داشت.یه چیزیم بگم همه اونایی که منو سرزنش میکردن بابت بچه داری و این حرفا الان که میبینن دخترای من چقدر ماشالله خوب رشد کردن و چه تناسب اندام و شخصیتی دارن خودشون لال شدن یکیشون بزور غذا می‌کرد توحلق بچش الان دختر۱۳ سالش هم اعتمادبنفس نداره هم اونقدر چاق شده آدم دلش می‌سوزه.تو کار خودتو بکن اسی جان

راست میگی من جواب ندادم گفتم زشته سالی یه بار همو می‌بینیمولی از این به بعد جواب میدمچی بگم به نظرت ...

بگو صاحب اختیار بچم خودمم 

اگه میخایی زیاد بحث نکنی بگو بچه سینه مو نمیخاست یا شیر نداشتم‌دکتر شیرخشک داده 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودت نمیگذاره بری.سفر این وسط با یچه که اذیتهجدی وایستا بگو باید ببرم دکترچرا هیچی نمیگی

ببین من اول حق رو به استارتر دادم و گفتم دیگران حق دخالت ندارن

ولی دیگه وقتی یه مادر خیلی کم کاری کنه دیگران دلشون ب حال نوزاد میسوزه و مجبورند تذکر بدن

نوزاد درد داره ایشون تا یه ماه نمیخوان ببرنش دکتر تازه این وسط سفر هم میرن

من خودمو اصلا مادر نمونه ای نمی‌دونم ولی بخاطر درد شده بچم رو  شبونه دکتر بردم

ببین من اول حق رو به استارتر دادم و گفتم دیگران حق دخالت ندارنولی دیگه وقتی یه مادر خیلی کم کاری کنه ...

گفت شوهرم نمی‌بره

آدم نمیدونه بعصی شوهرا چه اخلاق هایی دارن که

درهرحال باید جدی وایسه برا دکتر بردن

گفت شوهرم نمی‌برهآدم نمیدونه بعصی شوهرا چه اخلاق هایی دارن کهدرهرحال باید جدی وایسه برا دکتر بردن

شوهر نبره مادر پا نداره خودش ببره؟

اسنپ ،پیاده و آژانس ،با برادر و پدر و پدرشوعر ببرن...

شوهر بیخیاله و  نمیبره مادر  زور و دعوا راه بندازه

اون بچه داره اذیت میشه ک مدام گریه می‌کنه یا شیرخشکش بهش نساخته و باید عوض بشه یا کولیک و رفلاکس داره ،مادر دلش رحم نداره میخواد سفر بره و دکتر نبره؟

شوهر نبره مادر پا نداره خودش ببره؟اسنپ ،پیاده وآژلنس ،با برادر و پدر و پدرشوعر ببرن...شوهر بیخیاله و ...

میبرمش هر جور شده

ما چون زیاد رفتیم دکتر شوهرم نمیبره همش میریم متخصص اطفال میگه رفلاکس همش هست

باید ببرم متخصص گوارش

منم رفتم شهر پدر و مادرم برای عبددیدنی.چنان تحملم کم بود یه روز بیشتر دووم نیاوردم.عیددیدنب های به ج ...

آفرین معلومه دختر باهوشی هستی روح و روان مهمترین چیزیه که وجود داره و باید خیلی مواظبش باشیم.خواهرم ویلا داره شمال از قبل عید اصرار اصرار بیا سر بزن نمیرم چون از رفتارشون و طرز برخوردشون خوشم نمیاد.امسالو با خانواده داداشم گذروندم اونقدر بهم خوش گذشت که هیچوقت همچین عیدی نداشتم دیشبم تا ساعت ۳ پیشمون بودن حتی همسرمم اعتراف کرد که عید خوبی داشتیم.

امسال عید فقط واسه خودم بودم ولی سالای پیش واسه دیگرانی که ارزش رابطه ندارن 

آفرین معلومه دختر باهوشی هستی روح و روان مهمترین چیزیه که وجود داره و باید خیلی مواظبش باشیم.خواهرم ...

دقیقا کار درستی کردی.منم با برادرم مشکل دارم.سالها پول و ارث و روح و روانمون رو برده.با اینکه تو مشکلات کمکش کردیم بازم زبونش درازه.بعد از یکسال دیدمش(با ما زندگی نمیکنه) اما دیدم روحم داره آزار میبینه.تو ده دقیقه وسائلمو جمع کردم و اومدم خونه.راحت خوابیدم. 

چرا وقتی میدونیم یه سری از ادم ها آزارمون میدن باید بشینیم و تحمل کنیم؟ چون پدر و مادرا میخوان؟

دقیقا کار درستی کردی.منم با برادرم مشکل دارم.سالها پول و ارث و روح و روانمون رو برده.با اینکه تو مشک ...

واقعا کار درستی کردی آفرین .از وقتی این روشو بکار گرفتم اونقدر آروم شدم اصلا اعتمادبنفس پیدا کردم چن نفریم بهم گفتن فلانی چقدر تغییر کردی البته از جنبه مثبت