2777
2789
عنوان

بس کنید پیکمی علیا

863 بازدید | 79 پست

در رابطه با تاپیک میزان مهریه چتونه بابا میپرید به همجنس خودتون خرابش میکنید انقدر که شما سپر بلای آقایونید آقایونم هستن😒مردا علیه زن ها ؛ زن ها هم علیه زنا اخه 

چی شده مگه 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منک حوصلم نکشید بخونم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید
تاپیک میزان مهریه رو نخوندی مگه زنا ریختن توهین که کسی که مهریه میگیره اله و بله

نه نخوندم 

یعنی چی میگن مهریه ام نگیرن زنا؟ اینا دیگه کین 

یه نفر تاپیک زده بود میگفت مهریه نگیرید حقو حقوقتونم نگیرید ولی قفل کرد نشد جوابشو داد 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

چرا وقتی یکی میگ مهریه بالا درنظردارم

همه میریزن رو سرش بهش گیر میدین ک چرا مهریه زیادمیخوای؟

ب شما چه اخه؟!

اصلا یارو دوست داره مهریه بالا بگیره

دامادم باتوجه ب شرایطش قبول میکنه

شما اگ زیاد نگران پسرای مردمین خودتون خواهراتون یدونه شاخه گل مهرتون کنین ب بقیه کاری نداشته باشین

کلا با مهریه مخالفم 

اگر قراره طلاقی گرفته بشه باید همه چیز به طور مساوری تقسیم بشه 

نمیشه که زن عمرشو بزاره با 14 سکه سر و تهشوبهم بیارن و برگرده سر خونه اول بعد مرد خونه و ماشین زندگیش به راه باشه

...
نه نخوندم یعنی چی میگن مهریه ام نگیرن زنا؟ اینا دیگه کین یه نفر تاپیک زده بود میگفت مهریه نگیرید حقو ...

کاش اینو میگفتن فقط طرف برگشته میگه کسی که مهریه میگیره جز خانه داری و بچه داری هنر دیگه نداره 

کاش اینو میگفتن فقط طرف برگشته میگه کسی که مهریه میگیره جز خانه داری و بچه داری هنر دیگه نداره

احمقن ببخشیدا اونم با این وضعیت قانون و مردسالاری 

بیشتر ببینید
چرا وقتی یکی میگ مهریه بالا درنظردارم همه میریزن رو سرش بهش گیر میدین ک چرا مهریه زیادمیخوای؟ب شما چ ...

درود به شرفت اقا هر کی خواست بگیره هرکیم دوست نداره قبول نکنه 

این شر ور زیاد میگن 

میگن مهریه بده خودشون بدون مهریه شوهر نمی‌کنند

میگن دوست پسر بده خودشون دارند

میگن مادرشوهر بده ولی نوکری مادرشوهر می‌کنند

میگن شوهر بده قربون صدقه میرن

میگن دعانویس بده خودشون پاش بیفته میرن

کلا اینجا جدی نگیرید 

مثل من جهت سرگرمی میام 

🙏منتظر یک معجزه ام دعام میکنید🙏

نه نخوندم یعنی چی میگن مهریه ام نگیرن زنا؟ اینا دیگه کین یه نفر تاپیک زده بود میگفت مهریه نگیرید حقو ...

حتما مرد بوده 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤