در رابطه با تاپیک میزان مهریه چتونه بابا میپرید به همجنس خودتون خرابش میکنید انقدر که شما سپر بلای آقایونید آقایونم هستن😒مردا علیه زن ها ؛ زن ها هم علیه زنا اخه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
آره دقیقا نمیدونی چقدر بعدش قاطی کرد جالب اینجا بود میگفت زنای الان زن نیستن مردا رو بیچاره میکنن می ...
اینا فقط برا بقیه این حرفارو میزنن به خودشون که میرسه قضیه فرق داره . جریان اینا مثل اون حاج آقاس که شب تو مسجد گفت اگه بچت کار خرابی کرد روقالی اون قسمت و ببر بعد که رفت خونه دید چندتیکه قالی بریدس به زنش گفت اینا چیه گفت خودت گفتی بچه اگه قالی و نجس کرد ببرش گفت من این و برا مردم گفتم نه خودمون . اینا هم حکایتشون همینه برا مردم فقط میگن
تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
عزیزم به خدا نمیدونم خواستگارای من این طورن یا دوروبر شما هم پسرا همین طوری شدن؟
برای اطرافیانم ک دیدم متاسفانه خیلی از مردا معیارشون این شده
خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹 ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️
اره من شنیدم معیار مردا جدیدا شده شاغل بودن خانومشون که یه وقت دست تو جیب مبارکشون نکنن اخه اینل حما ...
پرو کردن مردارو برا همین اونام کیف میکنن
خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹 ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️
وقتی مهریه تعیین میشه و مرد قبول میکنه یعنی یه نوع قرداد رو امضا زده و خصوصی هم هست این قرار داد (حالا به کم و زیاد مهریه ، خوب بودن یا نبودنش کاری ندارم،هر کسی طبق شرایط خودش میسنجه چکار کنه) ، ولی اینکه قانون همش تبعیض جنسیتی قائل میشه و سنگ مرد رو به سینه اش میزنه و بین قرار داد های خصوصی زنان و مردان ورود میکنه و قوانین رو برای مردان سهل میکنه ، بسی جای حرف و تامل داره که دلیل اینکار چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا قوانینی میزارن که به نفع مردان هست و هیچ نفعی برای زنان نداره ؟!؟!!؟! چرا بفکر زنان جامعه نیستن