2777
2789
عنوان

بس کنید پیکمی علیا

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 79 پست
اینجا شعار زیاد میدنزنا مهریه نگیرن ولی جهیزیه باید کاااامل بدن که ارزششون نیاد پایین.حتما باید سر ک ...

ما کوردیم

اصلا چیزایی ک تونی نی سایت میگن

رو ب مردامون بگی بهشون برمیخوره 

حتی جهیزیه هم بامرده

دیگ جدیدا چون شرایط سخت شده

چندتا تیکه ا جهیزیه رو خانماهم میدن

من اینو نگفتم تعداد مشخص نکردم یه خانومی بود میگفت اره کسی که مهریه میخواد جز خانه داری و بچه داری ه ...

خب این اوکیه من کلی گفتم ولی اینجا خیلیا هستن طرف حتی میگه من نچرالم یا میگه پسرا هم شرایط شغلیشون سخته سری میریزن سرش وااااااایی پیک میی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزادی بیان هم نداریم نظر شخصی خودمونو بگیم ؟؟انشالله شما هایی که هم تعداد سکه و هم تموم حق و حقوق رو ...

آزادی بیان با توهین فرق داره دلیل نمیشه چون نظرت با بقیه مخالفه همجنس خودتو خراب کنی

آره دقیقا نمیدونی چقدر بعدش قاطی کرد جالب اینجا بود میگفت زنای الان زن نیستن مردا رو بیچاره میکنن می ...

اینا فقط برا بقیه این حرفارو میزنن به خودشون که میرسه قضیه فرق داره . جریان اینا مثل اون حاج آقاس که شب تو مسجد گفت اگه بچت کار خرابی کرد روقالی اون قسمت و ببر بعد که رفت خونه دید چندتیکه قالی بریدس به زنش گفت اینا چیه گفت خودت گفتی بچه اگه قالی و نجس کرد ببرش گفت من این و برا مردم گفتم نه خودمون . اینا هم حکایتشون همینه برا مردم فقط میگن

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

من نمیدونم چرا بحث مهربه میشه یه عده خانم جوش میزنن 

خب عزیزم شما مهریه قبول نکن هر طور دوست داری زندکی کن

چیکار به بقیه داری ؟

چرا سنگ مردا رو میزنی به سینه ؟

نگران نباشید مردا به اندازه خودشون زبون دارن 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

اینا فقط برا بقیه این حرفارو میزنن به خودشون که میرسه قضیه فرق داره . جریان اینا مثل اون حاج آقاس که ...

دقیقا درست گفتی ..

اتفاقا تو همون تاپیک یه نفر دیگه حرف شما رو زد .

گفت هم صحبتی با این خانم تجربه خوبی بود 

اینکه بدونیم خیلی از آدما خودشون دقیقا خلاف حرفاشون عمل میکنن 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

دقیقا درست گفتی ..اتفاقا تو همون تاپیک یه نفر دیگه حرف شما رو زد .گفت هم صحبتی با این خانم تجربه خوب ...

دقیقا درسته . متاسفانه یسری از خانوما خیلی ضد هم جنس شدن و برای همنجس خودشون گارد میگیرن

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
من نمیدونم چرا بحث مهربه میشه یه عده خانم جوش میزنن خب عزیزم شما مهریه قبول نکن هر طور دوست داری زند ...

یجور میان حرف میزنن اقا تو نمیخوای نگیر حق نداری اونایی که میخوان بگیرنو خراب کنی

عزیزم به خدا نمیدونم خواستگارای من این طورن یا دوروبر شما هم پسرا همین طوری شدن؟

برای اطرافیانم ک دیدم متاسفانه خیلی از مردا معیارشون این شده 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید
اره من شنیدم معیار مردا جدیدا شده شاغل بودن خانومشون که یه وقت دست تو جیب مبارکشون نکنن اخه اینل حما ...

پرو کردن مردارو برا همین اونام کیف میکنن 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

وقتی مهریه تعیین میشه و مرد قبول میکنه یعنی یه نوع قرداد رو امضا زده و خصوصی هم هست این قرار داد (حالا به کم و زیاد مهریه ، خوب بودن یا نبودنش کاری ندارم،هر کسی طبق شرایط خودش میسنجه چکار کنه) ، ولی اینکه قانون همش تبعیض جنسیتی قائل میشه و سنگ مرد رو به سینه اش میزنه و بین قرار داد های خصوصی زنان و مردان ورود میکنه و قوانین رو برای مردان سهل میکنه ، بسی جای حرف و تامل داره که دلیل اینکار چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا قوانینی میزارن که به نفع مردان هست و هیچ نفعی برای زنان نداره ؟!؟!!؟! چرا بفکر زنان جامعه نیستن