2777
2789
عنوان

هر جا رفتم عید دیدنی همه دعوام کردن فقط دارم میترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 72 پست
اره رفلاکس داره دکتر هم بردم فقط امپرازول دادهیچی فایده نداره چیکار کنم خوب بشه؟

رفلاکس نوع تغذیه ربط داره 

مدل خوابیدن شیر خوردن بچه نیم خیز کن بعد شیر خوردن یک ساعت نخوابون بزار شیر بره پایین 

هیچ کاری نمیشه کرد آنقدر باید آزمون خطا کنی تا بفهمی وی کار کنی 

طفلک اسید نیره تو ریه میسوزونه 

خدا کنه آلرژی اسم نگیره 

دایم هم هست هست سینه می‌کنه همش فکر می‌کنی سرما خورده 

ببر متخصص گوارش کودکان درست درمون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز میگن چرا ول نمیکنن که بابا پدرمو در اوردن

اره میفهمم

من راستش دیکه حالم بد بود

به سوهرم گفتم من یه مدت نمیام میدونم مامانت منظوری ندارن اما من دیکه طاقت ندارم

و کمتر رفتم

مقداری حرف مادرشوهرم کمتر شد

تازه شوهرم اصلا طرف من نبود  

منم رفتم شهر پدر و مادرم برای عبددیدنی.چنان تحملم کم بود یه روز بیشتر دووم نیاوردم.عیددیدنب های به جای اینکه محل خوشی و شادی باشه شده محل قضاوت و تحقیر کردن همدیگه. قشنگ سوار ماشین شدم برگشتم. پدر و مادرمم ناراحت شدن و هستن. اما مطمئنم کارم درست بود من روانمو نجات دادم.

به خدا من دلم نمیاد جوابشونو بدم هی میگم زشته بعد ردم نمیشه میگم سالی یه بار دیدیم بیخیال ولی واقعا ...

اگه جوابشونو داده بودی الان تو خودت منفجر نمیشدی 

زبون رو برا چی گذاشتن والا

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
بیشتر ببینید
منم رفتم شهر پدر و مادرم برای عبددیدنی.چنان تحملم کم بود یه روز بیشتر دووم نیاوردم.عیددیدنب های به ج ...

اره به خدا 

، نرم خونشون نمیشه

میرم هم به لباسم گیر میدن میگن چرا آرایش کردی ، چرا بچه دستشو برد دهنش ،و کلی چرای دیگه

والا من با هیچی کس هیج کاری ندارم ملت منو ول نمیکنن چرا

تو نت بزن ببین چه مدلی شیر بدی بعد شیر دادن چی کار کنی گریه نکنه 

خواهرام میزدن پشت بچه تا آروغ نمی‌زد ول نمی‌کردن 30دقیقه بعد شیر بچه نمیخوابوندن تا شیر برنگرده تو ریه 

بگو شما از من بدترید که زیپ دهنتونو نمی‌کشید و سرتون تو باسن منه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر ببینید
اگه جوابشونو داده بودی الان تو خودت منفجر نمیشدی زبون رو برا چی گذاشتن والا

راست میگی 

من جواب ندادم گفتم زشته سالی یه بار همو می‌بینیم

ولی از این به بعد جواب میدم

چی بگم به نظرت که دیگ صداشون در نیاد؟