2777
2789
عنوان

قلم چی مسخره

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 71 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قلمچی واقعا خیلی خوبه 

هرکی میگه بده لابد خودش تنبل بوده توش یا نرفته 

ما هرکی دور ورمون قبول شده تو قلمچی بوده 

و هر سال در کنکور  بیشترین قبولی هارو داره

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

لعنت به آقا کاظم که هرچی میکشیم از وجود اوست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

تجربی رو نمیدونم 

ولی برای انسانی سوالای قلم چی خوبه 

کسی که هدفش یاد گرفتن نکته ی جدیده به این چیزا توجه نمیکنه فقط روی درصدش مانور میده 

ماز از قلم چی بهتره 

بعد ازون سنجش 

خیلی سبز

گزینه دو 

همه و همه خوبن به شرط اینکه هدفت درس خوندن باشه 

به این چیزا اهمیت نده 

فقط تست بزن 

با منبعت کاری نداشته باش که تقلب میکنن یا نه 

یا لو میره یا نه 

تو با اونا چیکار داری . . .

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، یچیزی بگم ؟! یکیو دارم که ( جان من است او ) به معنای واقعی کلمه 💕✨ . . . 

بیشتر ببینید
از کنکور ایران میشه به عنوان جنایت علیه بشر یاد کرد😂😂😂😂

بخدااا😂یادم میاد چطوری درس میخوندم باورم نمیشه.الان بعد یه سال حال ندارم برا میانترم دانشگاه بین کتابمم باز کنم

یه سوال محدوده ترازت تو قلم چی در چه حدی بود؟ کنکور راحت تر بود یا قلم چی؟

صد در صد کنکور راختتره اصلا قلمچی رو به کسی پیشنهاد نمیکنم چون به شدت سوالای سلیقه ای و سطح بالا و به درد نخور توشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
قلمچی واقعا خیلی خوبه هرکی میگه بده لابد خودش تنبل بوده توش یا نرفته ما هرکی دور ورمون قبول شده تو ق ...

البته که از سادگی مردممون خیلی راحت میشه سواستفاده کرد

بیشتر ببینید
قلمچی باز سختی سوالاش معقول ترهماز و جامع های سنجش اصن ادم هنگ میکنه:////

اتفاقا برای تجربی ماز و سنجش خیلی به کنکور نزدیکتره و سطح سوالات معقول تره 

بیشتر ببینید
نمیدونم گلم،پسرم امروزامتحان داد،راضی نبودحالم بده

دختر منم امروز آزمون سنجش داشت 

حالا از ما که گذشت ولی به نظرم نزدیک کنکور آزمون ندن بهتره ، همون سوالای کنکور رو بزنن بهتره براشون 

لعنت به هر چی کنکوره