2777
2789
عنوان

اقایون میشه بیاید کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 116 پست
اره بخدااا من سر ی موضوع پاس نشدن ی چک رفتم با ی وکیل مشورت کنم برای یکساعت ی هزینه ای ازم گرفتن گف ...

وجدانم و بخاطر هزینه ها گفتم بنده خداها سخت شون هست چون کارم هست متوجهم

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرسی واقعا ازتون

یک همکار با وجدان انسانیت دار اینجا هستن خدا خیرشون بده اینجور وکیل ها باوجدانی البته خانم هست بعضی مواقع ها راهنمایی ها دارن 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
خیلی از مشکلات زمینه شون به خود همون طرف برمیگرده وقتی هنوز همسرتون براتون ثابت نشده چرا به فکر بچه ...

ببخشید کاملا در اشتباه هستید...یا من اشتباه دریافت کردم حرفتون رو....

اینا دلیل خیانت نیست...

ازدواج و فرزند آوری که دلیل نمیخاد؟

ببخشید کاملا در اشتباه هستید...یا من اشتباه دریافت کردم حرفتون رو....اینا دلیل خیانت نیست...ازدواج و ...

علت اصلی خیانت

بی توجهی همسر به مردش

و سرکوفت زدن به مردش

و رفتاری شبیه به خیانت از سمت زن هستش 

هر کسی برای کارش یه علتی داره ، همه مثل هم نیستند ، ولی عمده این اختلال در هوس و تنوع طلبی می‌تونه باشه ،

#من مرد هستم #         حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

طبیعت مرد با زن فرق داره با نگاه زنانه نمیتونی ی مرد رو درک کنی مردها میتونن در آن واحد عاشق چند ز ...

👍

بهترین تعریف و توضیح از علت خیانت ، 

در روابط ، چون مرد فاعل هست ،هیچ وقت ی زن نمیتونه درکی از روابط متعدد مرد با زنهای دیگه رو متوجه بشه و اونو با احساسات خودش محاکمه می‌کنه ، یعنی نگاه احساسی به قضیه داره در صورتی که نگاه مرد نگاه جنسی 

البته نه برای همه مردها

#من مرد هستم #         حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

کم توجهی شاید

کم توجهی؟ شوخی میکنید؟

مرد که توجه ببینه بیشتر میره و دور میشه 

دلیل خیانت مردا هیچی نیست جز تنوع طلبی و هوس 

کم توجهی بیشتر برای زنها میتونه دلیل خیانت باشه

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️

کم توجهی؟ شوخی میکنید؟مرد که توجه ببینه بیشتر میره و دور میشه دلیل خیانت مردا هیچی نیست جز تنوع طلبی ...

اره .بیشتر دچار روزمره گی شدن .تکرار .تنوع طلبی و هوس .عدم ارضا بدلیل تکراری شدن .مرغ همسایه غازه .یعنی اون خانمه بدنش یه چیز دیگه هست از خانمم بهتره  .کیف میده .خیلی چیزها .

چقدر زود دیر میشود

اره .بیشتر دچار روزمره گی شدن .تکرار .تنوع طلبی و هوس .عدم ارضا بدلیل تکراری شدن .مرغ همسایه غازه .ی ...

فقط هوس 

مردا هیچوقت به خاطر نبود محبت و عشق خیانت نمیکنن همش هوسه

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️

من از خیلیها پرسیدم یا شنیدم .همه این چیزهایی که میگین هست .هرزگی و تنوع طلبی وهوس و تکراری شدن .نحوه برقراری رابطی .تیپ بدنی زوجین .سردی مزاج یا برعکس رابطه های خشن و  برعکس رابطه زورکی یه طرفه و این موبایلها و دسترسی راحت به تصاویر مستهجن .مال اون زنه از زن من بهتره یا برعکس .میخواین هزار تا دلیل منشوری بگم ؟

چقدر زود دیر میشود