2777
2789
عنوان

شوهرم مهمونی خواهرامو بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 85 پست
چه ربطی داره لطفا اصالت و فرهنگ مهمان دوستی و مهمان نوازی نژاد اریایی رو به اسم اوضاع افتصادی خراب ت ...

این حجم موادی که گفتی برای چندنفره ؟ نهایت ۵ نفر 

شما برای ۱۵ تا ۲۰ نفر مهمون حساب کن . معادل ریالی اش رو  بگو . 

دقیقا همه این مشکلات دارم با بعضیاش کنار اومدم ولی هرساله عید برام جهنمه از یه طرف خانواده خودم اونج ...

ببین این که چیزی که این وسط اذیتت می کنه ناراحت شدن مامانت هست و خودت هم انگار خیلی برات مهمونی شام مهم نیست نشون می ده خودت هم وابستگی ناسالم به مامانت داری ها. روی خودت هم باید کار کنی... مادری که اینجور شرایط سخت دخترش رو درک نمی کنه و فقط می خواد همه چیز طبق خواسته ی خودش باشه اونم کنترل گر و زورگوست. شما هم احتمالا مهرطلبی... 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شوهرتون کارش درست نیست قبول اما از برخورد مادرتون هم خوشم نیومد که برای زندگی بچه هاش تکلیف تعیین می ...

دقیقا کار مادرشون ک باعث این حس عذاب وجدان میشه خیلی ناخوشایند مامان منم این مدلی و من پر از اسیب

این حجم موادی که گفتی برای چندنفره ؟ نهایت ۵ نفر شما برای ۱۵ تا ۲۰ نفر مهمون حساب کن . معادل ریالی ا ...

۵۰ نفرم باشه سالی یه باره 

شما در طول سال دور ریز ته دیگ  برنجتونم در نظر بگیرید میشه ۳۰ نفرو باهاش سیر کرد کلا مگه مشکل ادم خساست و چشم تنگ باشه نخواد کسی رو خونش راه بده

و گرنه از نظر مالی کسی که شاغل باشه سالی یه بار از پس یه شام دادن برمیاد

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
خانواده خودش خیلی خسیس هستن من خودم سالهاست خونه مادر شوهرم یه شام نخوردم ، ولی ما اینجوری نیستیم ما ...

برو خونه مامان و بابات 

مامان ارزشش از این حرفا بیشتره 

اگرم گفتن چرا نیومده ناراحتشون نکن بگو کار داشته یا اینکه نیومده خونه امشب اضافه کاری گرفته 

بعدم دعوتشون کن بگو اگه ناراحتی برو خونه مامانت 

ولی من اینا رو میشناسم

ایما پاپیچشون بشی میفهمن گیری نمیان 

بحث پول هم مطرح نیست 

بحث در آوردن لج شماست😂

ببین این که چیزی که این وسط اذیتت می کنه ناراحت شدن مامانت هست و خودت هم انگار خیلی برات مهمونی شام ...

درسته من فقط مامانم برام مهمه وگرنه شام نمی‌رفتم فقط عید دیدنی میرفتم از طرفی می‌دونم انتظار مامانم هم با توجه به اخلاق دامادش انتظار درستی نیست ولی ،ناراحت میشم که یه روز غصه میخورم که این کمترین کارم نتونستم برای مادرم انجام بدم اونم فقط در سال یک بار ، در طول سال من با بچه هام زیاد نهار و شام خونه مامانم میرم مامانم فقط عید یه بار در سال انتظار داره

برو خونه مامان و بابات مامان ارزشش از این حرفا بیشتره اگرم گفتن چرا نیومده ناراحتشون نکن بگو کار داش ...

خونه مامانم میرم ولی من شاغلم با پول خودم هم نمی‌ذاره خانوادم بگم بیان میگه خونه منه اینجا کن مهمون شام نمی‌دم 

از بدجنسی هست نه بی پولی

درسته من فقط مامانم برام مهمه وگرنه شام نمی‌رفتم فقط عید دیدنی میرفتم از طرفی می‌دونم انتظار مامانم ...

اصلا این طور نیست که این کارو برای مادرت می تونی انجام بدی و نمی تونی. شمام توی زندگی با این مرد و این اخلاق گیر افتادی دیگه.
من فقط می تونم بگم خودت اول از همه مشاور لازمی که از این حسی که باید همه رو راضی نگه داری بیایی بیرون. چون اینجوری خیلی فشار روته. 

۵۰ نفرم باشه سالی یه باره شما در طول سال دور ریز ته دیگ برنجتونم در نظر بگیرید میشه ۳۰ نفرو باهاش س ...

حالا ایشون هم خودش شاغله هم شوهرش 

اما نسخه شما رو برای همه نمیشه پیچید . 

کسی که کلا ۳ میلیون عیدی گرفته از کجا بیاره ۵ میلیون پول شام بده . 

اگر هم بحث دید و بازدید و دور هم بودنه میشه بعد از شام رفت . بعضی ها فقط شکمشون باید سیر بشه و گرنه رفت و آمد براشون مهم نیست .