2777
2789
عنوان

اقایون میشه بیاید کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 116 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهرم پرسیدم گفت هیچ دلیلی نداره حتی اگه خانوم همه چیز تمام باشه مرد تنوع طلبه ذاتش اینجوریه دست خود ...

واسه توجیه اما اگرهای طرفداری از هم جنس ها گفته وگرنه کلا اشتباه این فرضیه ک گفتن براتون

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
اگه خانوم باردار باشه چی؟ یعنی اختیار این نداره که خودشو کنترل کنه

خیلی از مشکلات زمینه شون به خود همون طرف برمیگرده 

وقتی هنوز همسرتون براتون ثابت نشده چرا به فکر بچه میفتین

۹۰ درصد آدما 

بدون دلیل ازدواج بدون دلیل فرزند آوری 

و بدون دلیل و هیچ هدفی هزاران کار 

«شاهی بدون کلاه»

از نامزدم پرسیدم میگفت نه قیافش نه قد و هیکله نه … فقط هوسه یک مرده و تنوع طلبیش و تمام

درست گفتن من کاملترش میگم براتون تعهد نداشتن و صداقت نداشتن یک مرد جز این( چیزا)اصلا محسوب نمیشه جز ارکان بنیادی و خانواده وتربیت روابط ها هست عشق مقدس هست وعاشق اهل خیانت نیست عاشق هیچ وقت ناپاکی رو به حریم دونفرهاش ورود نمیده چون درک و فهم احساسات های یک خانم هست که اون مردباید ناپاکی ها رو به پاکی دل راه نمیده و اگه راه دادن هوس وشهوت هست نه حریم عشق وعاشقی دونفره

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
اشباه عرض میکنین آقای کریم خان! هزاران نفر دوروبرم خانوم همه چیز تمام بوده و خودشو برا شوهرش کشته ول ...

الان چه ربطی به نژاد داشت نوشتین ذات کردا 

خب توی همه قومیت ها این مشکلات هست اما دلیل باز به خود طرف برمیگرده 

اصلا من چند تا روانشناس دور برم دارم که همه شون میگن انسان ها بیشتر اختلالات‌شون در بزرگ سالی 

به گذشته و دوران کودکی و نوجوانی شون برمیگرده 

خیلیا هستند که کارشون از اینجا میلنگه 

«شاهی بدون کلاه»

خانوم کامل هم دیدم ولی خیانت کرده همسرشآخرشم صیغه کرده همون خانومو

این هم کاملا قبول دارم که بعضیا تنوع طلب هستند 

اما بدتر از اینجا خانم قبول میکنه و طلاق نمیگیره بعدا که ازدواج میکنه یک بچه رو هم با خودش بدبخت میکنه 

«شاهی بدون کلاه»

الان چه ربطی به نژاد داشت نوشتین ذات کردا خب توی همه قومیت ها این مشکلات هست اما دلیل باز به خود طرف ...

ببخشید اشتباه نوشتم نزن بابا 😐

میخاستم بنویسم مردا نوشتم کردا اشتباه تایپی بود 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید

طبیعت مرد با زن فرق داره  با نگاه زنانه نمیتونی ی مرد رو درک کنی  مردها میتونن در آن واحد عاشق چند زن باشن و کنارشون زندگی عاشقانه داشته باشن  فقط بعضی از مردها این طبیعتشون رو کنترل میکنن و به یک زن بسنده میکنن  بعضی ها هم هرزگی میکنن و به زن فقط به چشم برآورنده کننده نیاز نگاه میکنن   ی عده نکبت تر کثافت هم پا فراتر میزارن و دیگه زن به چشمشون نمیاد و هم جنس و حیوان و بچه و..... رو می‌پسندند     اما اون چیزی که الان تو جامعه بهش میگن خیانت  رابطه خارج از چارچوب خانواده مرده  که همون تنوع طلبی و هرزگی  چون معشوقه رو فقط برای رابطه میخواد و هیچ عشقی در میان نیست کافیه اون معشوقه رابطه جنسی رو محدود کنه یا ازشون بچه بخواد یا بخواد عقدش کنن تا دور انداخته بشن و اونقدر مردها پست شدن که معشوقه متاهل رو به مجرد ترجیح میدن  چون دیگه وبال گردن نیست و نقطه ضعف داره و مجبوره برده جنسیشون بشه