2777
2789
عنوان

اقایون میشه بیاید کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 116 پست
خب حق طلاق و تعهد کتبی بگیرین

اینو اصلا راضی نمیشه،سند خونه و ماشین رو به اسمم زد تا حق طلاق نگیرم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قول بگیرین ازشون چیزی برای پنهان کردن نداشته باشن و قول هایی بگیرین ک که به نفع ارامش هاتون باشه و ...

اگ سر قولشون بمونن.... آدم ی چیزایی میبینه که ب همه عالم و آدم بدبین میشه .... الان همونی که گفتم با زنداییش بوده هزار ویک قول داده ب زنش بازم کارشو تکرار می‌کنه ولی دور از چشم خانومش

اینو اصلا راضی نمیشه،سند خونه و ماشین رو به اسمم زد تا حق طلاق نگیرم

راضی میشه این حرفا چیه نا تعهدی وخیانتی جای نداری در دادگاه پیش قاضی ها ، شما دادخواست عسروحرج بزنید بعد ببینید چطور تو دادگاه میگه هرچی تو بگی ده تا حق طلاق میدم بهت یکی چیه فقط کوتاه بیا منو نکشون دادگاه اگ نشد بعد بیاین بهم بگین دادخواست عسروحرج زدم نشد 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
خدا خیرت بده که یکطرفه ب قاضی نمیری الآنم دیروقته وگرنه مدافع حقوق مردانی که خیانت میکنن خیلی زیاد ب ...

چون تجربه های کاری ها در دادگاه هست وجدانم اجازه نمیده هرچند بارها همکارا وکیل وکسانی ک حقوق هستن اعتراض کردن بهم ک کامل راهنمایی نده داخل تاپیک ها ولی وجدانم اجازه نمیده  گوش نکردم بحرف هاشون و اینم بگم تعلیق هم کردن تازه از تعلیقی در اومدم

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
اگ سر قولشون بمونن.... آدم ی چیزایی میبینه که ب همه عالم و آدم بدبین میشه .... الان همونی که گفتم با ...

تو همین تاپیک گفتم دقت کنید میبینید این پیامم 

اصلا خانما مجال ندین به این رفتارها اشتباه اقایون پروو ترشون نکنید انجام برسونین با حرف وداد بیداد فایده نداره درست هم نشده با حرف خالی اگ شرایط جدا شدن ندارین با تعهد ووکالت طلاق وحضانت بچه بگیرین کوتاه بیاین در این صورت گذشت نکنید اینجور رفتار اشتباه

بیشتر ببینید
واااا پس خسته نباشید واقعااا فک کنم دوباره تعلیق بشید

میگن همکارا کامل راهنمایی نکنید حقوقی ها داخل تاپیک ها از اون طرف هم وجدانم اجازه نمیده در گیر مشکلات ها هستن  بخاطر همین کامل راهنمایی میکنم داخل تاپیک ها ، چون هزینه های وکیل گرفتن بالا هست گناه دارن 

بیشتر ببینید
تو همین تاپیک گفتم دقت کنید میبینید این پیامم اصلا خانما مجال ندین به این رفتارها اشتباه اقایون پروو ...

حرفاتون درسته 

ولی منم تا ی جایی راهنمایی کردم از حقشون نگذرن ولی نمیشه متولدین پنجاه و شصت زیاد اهل دادگاه اینا نیستن و ب قول معروف تو زندگی باید بسوزی و بسازی 

هر چی هم میگم حرف شوند اینه بعد از ی عمر زندگی و بچه و داماد اینااا همین مونده مردم پست سرم حرف بزنن آبروم بره بشم نقل دهن مردم تو مجالس

میگن همکارا کامل راهنمایی نکنید حقوقی ها داخل تاپیک ها از اون طرف هم وجدانم اجازه نمیده در گیر مشکلا ...

اره بخدااا 

من  سر ی موضوع پاس نشدن ی چک رفتم با ی وکیل مشورت کنم برای یکساعت ی هزینه ای ازم گرفتن 

گفتم غلط کردم اومدم

حرفاتون درسته ولی منم تا ی جایی راهنمایی کردم از حقشون نگذرن ولی نمیشه متولدین پنجاه و شصت زیاد اهل ...

دادگاه اصلا کار نداره اینجور مواردها فقط رفتن پای دفاتر قضایی یک شماره همراهشون ثبت ثنا کنند و یک دادخواست بزنن و شماره همراه اون شخص بدن یک ابلاغیه رو گوشیش ببینه اون نفر به ده تا غلط کردن شون میفتن 

بیشتر ببینید