2777
2789
عنوان

قدرت دعا نویس اینه اگه شک دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 80 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من یه سانتم ع تو کمترم😂خدایاااا

ب جایی بر نمیخوره تو رندش کن بگو ۱۶۰

در حال گذروندن وحشتناک ترین روزای زندگیمم مامانم باید دیسک کمرشو عمل کنه شبانه روز از درد داد میزنه مستاجریم هیچ کسم نداریم بچه طلاقم هستم پول عمل نداریم  ازت خواهش میکنم تاپیکمو دیدی برام دعا کن از ته قلبت😭🙏🏻❤️‍🩹

بیشتر ببینید
ااا من فکر کردم مثل تاپیک تغییر اسم عروسته ایشالا که برادرت عاقل شع ایشالا که خیر براشون پیش بیاد ای ...

میخام هیچکی تحربه نکنه 

تا تجربه نکنه کسی متوجه نمیشه چی میگم 

اصلا عقلی وجود نداره به معنای واقعی که بخای منطقی صحبت کنی مثل دیونه ها با همه دعوا میکنه دیشب اون یکی داداشم داشت خفه میکرد🫠

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

چرا دعا نویسا نمیتونن برای خودشون همچون دامادهایی پیدا کنن . هرچه آدم فاسد هست داماد همین دعانویس ها ...

برای منم سواله ولی بهم ثابت شده واقعا بعضی طلسما کار میکنه

اگه اینقد اعتقاد داری یه دعا بنویس واسه پزشکیان اونم مجرد شاید بیاد بگیرتت چرا به بقیه حسودی میکنی

عجب

ببخشید که درمورد خانوادم نگرانم

میخام هیچکی تحربه نکنه تا تجربه نکنه کسی متوجه نمیشه چی میگم اصلا عقلی وجود نداره به معنای واقعی که ...

من کاملا درکت می کنم چون زندگی خودم همین جوری از هم پاشید 

من به چشم خودم تو خونم دیدم و اثری که داشت رو 

این ها به سرشون نیومده 

خدا براش خواسته دعا نویس چ خریه یوقتایی خدا به بنده هاش فرصت خوب شدن میده فرصت زندگی میده اکه لیاقت داشته باشن کسی از اینده و سرنوشت کسی خبر نداره شاید خوشبخت شه شایدم دور از جون بدبخترم بشه در اینده 

دعا کلا الکیه یا شانس داره یا یه چیزی داره که پسره عاشقش شده❤️

منم اعتقاد نداشتم ولی چیزی که دارم میبینم تو هیچ منطقی نمیگنجه به خصوص اینکه اصلا انگار مغز نداره مثل دیونه ها شده باهمه دعوا میکنه میزنه مارو