2777
2789
عنوان

اگر ازدواج نکنم خیلی ضرر کردم و تصمیم بدی گرفتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 194 پست
اصلا با نیاز جنسی‌ چطوری میخوای کنار بیای؟نیاز نداری؟

خب وقتی خواستگار ندارم

میگم بیخیال ازدولج بشم

چون وقتی نیاز داشتم و اوج نیازم بود شوهری نداشتم

چه فایده که ۳۵ به بعد شوهر کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درستهاز طرفی حاضر به دوستی نیستم و بنابراین برای تامین نیازهای عاطفی و جنسی طبیعی خودم به مشکل میخور ...

خود منم به احتمال زیاد مجرد میمونم تا اخر عمرم 

خودم فقط دنبال یه راهی غیر از ازدواج واسه اینم که بعد مرگ بابام تنها نمونم که ایشالا این راه پیدا شه 

کاربری دست دو نفره

خب وقتی خواستگار ندارممیگم بیخیال ازدولج بشمچون وقتی نیاز داشتم و اوج نیازم بود شوهری نداشتمچه فایده ...

اینم حرفیه

ولی خب به هرحال نمیشه تا اخر عمر تنها بود و اینکه هر چی سطح تحصیلات و... بره بالاتر، سخت تر انتخاب میکنی

همین حالا اگه خواستگار خوب داری ازدواج کن

کاربری دست دو نفره. 

عزیزم ازدواج لازمه...  خانوادت تا ابد نمیان تورو ترتمیز کنن که...  شوهرت و بچه هات میشن عصای دستت...  بعدشم روانت آروم تره هیچ فامیل ننه قمری بهت گیر نمیده وای تو چرا شوهر نکردی دختر...  یا بهت پیشنهاد مردای طلاق گرفته و سن بالا رو بدن...  شوهر کن تو ایران همچین رویایی محقق نمیشه بعدشم تو بدنت نیاز به آغوش نداره؟ رابطه عاطفی و جنسی نمیخوای؟ عشق نمیخوای؟...  والله که امکان نداره همچین  چیزی...  این فکرارو از سرت بیرون کن میخوای موفق شی بشو ولی به فکر ازدواج هم باش پشت گوش نندازه الان فامیل ما مجرد مونده ماهی ۶٠ تومن حقوقشه تنها زندگی میکنه ولی اصلا چه زندگی ای کل فامیل میگن فلانی ترشیده دلش به شغلش خوشه و فلان...  کلا حرف پشت دختر مجرد بالای ۲٠ سال زیاده...  ازدواج کنی لاقل یکی مراقبته بهت عشق میده کارای بیرون رچ انجام میده تواممیمونی تو خونه خانومیتو میکنی بچه اگر دوس داشتی بچه داریتو میکنی پرورش میدی بچتو برای اهداف بزرگ...  بازم نظر خودته من گفتنیارو گفتم واقعیت رو ببینی رویاپردازی بدون فکر به واقعیت ممکنه شکست بخوره

ترشیدی بعیده کسی بگیرت

دختر خوراکی نیست که بترشه

ترشیده حرف زشتیه 

الان خیلی از دخترا بالای 30 سال و بالای 40 سال ازدواج میکنن و سن ازدواج بالا رفته خیلی از دخترا هم ازدواج نمیکنن و ازدواج نکردن و مجرد موندن هم از ازدواج با شوهر بد خیلی بهتره 

کاربری دست دو نفره

عزیزم ازدواج لازمه... خانوادت تا ابد نمیان تورو ترتمیز کنن که... شوهرت و بچه هات میشن عصای دستت... ...

بالای 20؟! پشت سر دختر مجرد بالای 20 سال حرف زیاده؟! چه حرفی؟! من 26 سالمه مجردم هیچ کس هم نمیگه چرا ازدواج نکردی 

کاربری دست دو نفره