2777
2789
عنوان

بعد از سقط حتما باید بریم سونو چند روز بعد برم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 24 پست
منم‌خونریزی شدید داشتم چند بار لخته های بزرگ اومد بیرون ولی بازم بقایا داشتم ولی تو خونه‌خطر ناک سقط ...

اره خیلیییی اذیت شدم مردم و زنده شدم انقد خونریزی شدید داشتم ۴،۵ ساعت نشسته بودم تو سرویس 

الانم میترسم بقایا مونده باشه 

منتها انقدددد اذیت شدم دیگه از سونو و بیمارستان میترسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم خدایی نکرده یهویی به خونریزی شدید میفتیبرو خیال خودتو راحت کن

باور میکنین انقد اذیت شدم این ۳،۴ ماه از دکتر و سونو و بیمارستان میترسم دیگه😫 

فردا بازه روزه عیده؟

اره خیلیییی اذیت شدم مردم و زنده شدم انقد خونریزی شدید داشتم ۴،۵ ساعت نشسته بودم تو سرویس الانم میتر ...

عزیزم بعد سقطت حتمن آزمایش کم خونی بده من ک کم‌خون شدم‌دیگ فایده نداره اینقدر قرص و جگر و‌این چیزا‌خوردم 

من ۱۱ هفته بودم نمیدونستم رفتم سونو گف باید سقط کنی رفتم بیمادستان‌بستری شدم‌  قرص دادن عصر افتادم خونریزی شدید لخته های بزرگ‌اندازه کف دست خلاصه ۲ روز خونریزی کردم‌بعد بردن سونو گفتن بقایا مونده بعدش بردن کورتاژ  

عزیزم بعد سقطت حتمن آزمایش کم خونی بده من ک کم‌خون شدم‌دیگ فایده نداره اینقدر قرص و جگر و‌این چیزا‌خ ...

اره منم انقدددد خونریزی شدید داشتم الان تا سرپا وایمیسم سرگیجه میگیرم .اشتهامم صفر شده به زور یکم حلوا و کاچی و اینا خوردم 

از طرفی میترسم برم برا سونو 

همش دراز کشیدم 

خونم که ترکیده 

غذاهم طفلک همسرم همش یا از بیرون میگیره یا خودش یه چیزی درست میکنه

اره واقعا😞 ادم سقط که میکنه هم سختیاشو میکشه هم درد نبودنشو

اره درکت میکنم من یادم نمیره روزی ک کلی خوش حالی به همه گفتم وسوپرایزشون کردم بعد فرداش رفتم دکتر گفت بتا پایین احتمال زیاد سقط میشه تا خونه نمی‌دونم چجوری اومدم