2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن از نظر روانی درست نیست والا صحت و سقم این کار را نمیدانم

اه بدم میاد تاپیک میزنید نظر کلی میخوایدبعد تاپیکو میکنید گروه دوستانه و  عجیجم عچقم قلبونت بلم 😐😐😐😐

وا پس واسه چی دکترا میدن

عزیزم کار درستی میکنی

توی روز دوتا سه تام مجازه زمانی که کودک تب شدید داره

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
وا پس واسه چی دکترا میدن

کودک سه ساله باید عادت به شربت داشته باشه همونطور ک آنتی بیوتیک میخوره استامینوفن هم روش

منم بچه دارم هیچکدوم را از یکو نیم سال به بالا شیاف استفاده نکردم

اه بدم میاد تاپیک میزنید نظر کلی میخوایدبعد تاپیکو میکنید گروه دوستانه و  عجیجم عچقم قلبونت بلم 😐😐😐😐

کودک سه ساله باید عادت به شربت داشته باشه همونطور ک آنتی بیوتیک میخوره استامینوفن هم روشمنم بچه دارم ...

وسواس ذهن مریضت رو به من منتقل نکن لطفا 

من خودم بهذاندازه کافی مشغله فکری دارم 

چه حرفایی میزنین 

وسواس ذهن مریضت رو به من منتقل نکن لطفا من خودم بهذاندازه کافی مشغله فکری دارم چه حرفایی میزنین

عزیزم نظر خواستی نظر دادم قطعا تجربت از من ک سه تا بچه دارم بیشتر نیست 

بچه های ما ام با لبخند شربت نمی‌خورند بیشتر چالش بیماری بچه برای مادرا بخش دارو دادنه 

موفق باشی و البته صبور