2777
2789
عنوان

اگر ازدواج نکنم خیلی ضرر کردم و تصمیم بدی گرفتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3364 بازدید | 194 پست
میدونی هم مجبور نیستیم هم مجبوریم 😅 خب ازدواج خیلی پروسه سختیه

بنظرم مجبور نیستیم بالاخره هرکس هرجولی دوست داره میتونه زندگی کنه

نظر شخصی من اینه و اصلا از این چرخه تکراری ازدواج بچه دار شدن و بعدشم مردن خوشم نمیاد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ازدواج لازمه... خانوادت تا ابد نمیان تورو ترتمیز کنن که... شوهرت و بچه هات میشن عصای دستت... ...

فکر کنم جای عجیبی زندگی کنی که حرف برای دختر 20 سال زیاده

ما اینجاهارو به چشم ندیدیم حتی چه برسه بزرگ بشیم توش

عزیزم ازدواج لازمه... خانوادت تا ابد نمیان تورو ترتمیز کنن که... شوهرت و بچه هات میشن عصای دستت... ...

من همه لینا رو میدونم و قبول دارم

منتها از ۲۰ تا الان که اوج احتیاج بود خدا کسی رو نرساند برام

چه فایده که ۳۵ سالگی بخوام شوهر کنم

بدرک بره همچین شوهر کردنی 

وقتی بیشترین احساس رو داشتم چرا خدا نرساند برام

خانمایی که میگن ازدواج کن استارتر میگه خواستگار نداره وقتی خواستگار نداره چه جوری ازدواج کنه؟

دقیقا

اینها توجه نمیکنن من چی میگم

من تو عمرم هییییییییچ خواستگاری نداشتم

وقتی از ۲۰ تا ۳۰ سالگی که بیشترین احتیاج رو داشتم کسی نبوده

خب بدرد بره ازدواجی که توی ۳۵ سالگی با روان داغون و چشم کور و مغز پر از درس های خونده شده هست

من مگه دیگه میتونم اون زمان حتی برای خودم بچه بزام

نه چه ضرری

حالا اگر پسر خیلی خوبی هم اومد یه فرصت بده آشنا بشی، اگه خوب نبود رد کن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
دقیقااینها توجه نمیکنن من چی میگممن تو عمرم هییییییییچ خواستگاری نداشتموقتی از ۲۰ تا ۳۰ سالگی که بیش ...

تو هم پس مثل منی؟ 

منم تا حالا خواستگار خونمون نیومده 26 سالمه

تو هم تا حالا هیچ خواستگاری نداشتی؟ 

کاربری دست دو نفره

بنظرم مجبور نیستیم بالاخره هرکس هرجولی دوست داره میتونه زندگی کنهنظر شخصی من اینه و اصلا از این چرخه ...

آره خب در کل مجبور نیستیم ولی خب چه ازدواج کنیم یا نکنیم اگه آگاهی و برنامه نداشته باشیم دچار روزمرگی و .... میشیم. ولی من میگم خوبه آدم خودش رو قوی کنه هم معنوی هم مادی و ازدواج کنه و همسرش رو خوشبخت کنه و بچه های خوبی تربیت کنه چون فطرت ما همینه چرا جفت آفریده شدیم. منتها سختی که من گفتم بیشتر در مورد پیدا کردن آدم مناسب خودمون بود نه مسائل مالی و.... چون هر چقدر هم سخت باشه میشه ازدواج کرد و خب بازم پروسه سختیه ولی می ارزه اگه آدم خودتو بتونی بدست بیاری.