2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من گرفتم با خیانتش ترسید آبروش بره اومد حضانت بهم داد

شوهرم خیانت نمیکنه واخلاقش دیگه برام غیر قابل تحمله

همیشه در یادم می مانی چون روزهایی باعث آرامشم شدی

عزیزم هیچ مردی برا حضانت نمیجنگه خیالت راحت.اینایی که بچه پیششون نیس خودشون نخواستن بنا به شرایطشون

یه موقع که قهر بودم اومدم بچه رو برد خدا کنه اینطور که میگی باشه 

کلاس اول دبستان هست. 

چون کتک میزد هم خودم هم بچم رو شاهد داشتم بچم هم خودم انتخاب کرد

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

مشکلتون چیه عزیزم

هر روز دعوا ومرافعه بد دهنه مدام ازم ایراد میگیره خیلی وقتها غذامو نمیخوره سر هرچیزی قهر میکنه فحش میده الان هم از خانه داریم ایراد میگیره

بچه هفت ساله میتونه امتخاب کنه جدی؟ قاضی قبول میکنه؟

نه فکرنکنم قاضی قبول کنه کلی میگم بچم خودم میخواست باباش رو نمیخواست ولی قاضی اصلا بچم نخواست که ازش بپرسه پدرت رو انتخاب میکنی یامادرت من مهریم رو بخشیدم درعوضش بچم روخواستم

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

صرفا تهدیده.کار به اونجاها بکشه خدای نکرده منتتم میکشه که نگه داریش.بچه یعنی مسئولیت و دردسر بیشتر.ه ...

اخه چجوری بعضی مردها بچه رو گرفتند