2777
2789
خدایی یه غذا بپزید که معمولا همه دوست دارن من خودم اصلا یادم نمیاد کیی کرفس خوردیم خانوادگی چون علاق ...

خانواده و کل فامیل من هم کرفس دوست ندارند. نمیدونم چرا.‌ ولی من خیلی دوست دارم.

من معمولا دو یا سه نوع خورش و یک برنج می پزم. بچه هام هم یک نوع فست فود مثل لازانیا یا چیکن استراگان ...

هرکسی ترجیحی برای زندگی داره

من برای عزیزترین مهمانم هم یک نوع غذا درست میکنم چون می‌دونم اونا از اذیت شدن من ناراحت میشن و برام سخته چند مدل غذا درست کردن از تجملات هم خوشم نمیاد جایی مهمان بشم هم هرگز بابت یه مدل بودن غذا و نبود تشریفات ذره ای ناراحت نمیشم و گله نمیکنم

مامانم شاید مثل شما غذا درست می‌کنه ولی علتش هم مشابه شماست باقی غذا رو میده به من و برادرم چون متأهل و شاغلیم و وقت نداریم

معمولا غذای رسمی مهمونی زرشک پلو با مرغه تو قضیه استارتر هم چون خود مهمانها درخواست داشتن مرغ نپزه و چند روز مرغ خوردن به خواست خود مهمونا  غذای خورشتی گذاشته

چیز دیگری هم هست که آدم گاهی از رفتار یه مهمان خوشش نمیاد و هدف از دعوتش فقط رفع تکلیفه

تاپیکای استارتر رو نگاه کنید همش به نوعی توقعاتش رو نشون میده شاید در عمل هم این رو نشون داده و خواهرشوهر عمدا نخواسته زیاد سنگ تمام بذاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره واقعا اما یه جور دیگه نگاه کنی حس می کنی تحقیر شدی.یه نفر می گفت یکی از دوستانمون رو واسه اولین ...

من اینجور فکر نکردم چون مدلشون بود اصلا مهمونی رو سخت نمیگیرن ،ی بار هم اومدن شهر ما ،خودشون میگفتن غذا ساده درست کنید کلا طرز فکرشون راحت گرفتن مهمونی بود و خیلی هم خوش برخورده فامیلمون .

مثلا خانمه اصلا تو خونه کار نمیکرد در حد چایی آماده کردن 

تمام مهمونی با آقاهه بود ک فامیلمون بود 😊😀

من کاری به استارتر ندارم راست میگه موضوع احترامه

من که اینجور مواقع حس میکنم طرف داره بی احترامی می‌کنه.

ما میریم خونه پدر شوهرم البته با دعوت برای شام

اونم شاید سالی دوبار 

چون بیشتر مواقع هم میرن اونیکی خونشون تو شهرستان

آقا ساعت 7  -  8 شب می‌رسی نُه، نه و نیم یه چای میارن 

غذا معمولی یه خورشت پر از چربی شدید  و ترش در حد مرگ

با اینکه می‌دونن من متنفرم

میوه رو نگه میدارن آخر شب  میارن میزارن رو میز با سلفون روش

خب حداقل سلفونش و بکن آدم بتونه خودش بلند شه برداره ،یعنی پذیرایی در حد افتضاح 

یخچال پر مغزیجات ، گردو و بادام و کشمش و هزار تا چیز دیگه 

نمیکنن یه چهارتا بشکونن بزارن سر میز

بابا به خدا ما نخورده نیستیم به خودتون احترام بزارید حداقل 

بگم از من بدشونم میاد نه همش تعریفمو میکنن همه جا و فلان ولی نمی‌دونم چرا اینجورین

بعد جالبه همسرم میگه بلد نیستن خب مدلشون اینه 

بابا شما که میآید می‌بینید من چه سنگ تمومی می‌زارم خب یاد بگیرید لعنتیا

من که گفتم مرغ نداشتم در حد دو تا بال بود وسبزی قورمه تموم کردم سیب زمینی پبازم بود و تخم مرغ به فکر ...

قربون اینهمه خلاقیتت بشم کلی با پستت خندیدم ،واقعا زنداداش بی چشم رویی داره همین خواهر شوهر گشاده رو وخندان به صدتا غذا میارزه 

شما انگار اوضاع و احوال جامعه رو نمی بینی که مثل گذشته فکر می کنی

نه گلم میبینم ولی کمی سلیقه هم بد نیست وگرنه خود کرفس کم خرج نداره ولی میشد جاش جوجه ای داد ،زرشک پلو یا باقالی پلو با مرغ داد ،یا حداقل قورمه سبزی داد که هم مجلسی باشه وهم اکثر افراد دوستش دارند ،

منم موافقم اصلا توهین حساب میشه.من دیشب با اینکه باردارم هستم مهمون دعوت کردم واسه تولد دخترم زندادا ...

موافقم واقعا .... من الانم بعد از چند سال مهمون دعوت کنم بیشتر مواقع مرغ و فسنجون میزارم ...طرف لطف کرده وقت گزاشته اومده خونه من اونوقت من طوری رفتار کنم انگار تو کوچه مونده بوده😐

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید
اره واقعا اما یه جور دیگه نگاه کنی حس می کنی تحقیر شدی.یه نفر می گفت یکی از دوستانمون رو واسه اولین ...

احتمالا رفته خونه یه شمالی😅😅😅

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید