2777
2789
من همیشه میگفتم فسنجون دوست ندارم تا اینکه خونه یکی مجبور شدم بخورمو خوشم اومد.اگه دستپخت خوب باشه ا ...

دقیقا 

من خورشت به دوست نداشتم ،استانبولی ،و ماکارونی با سویا همینطور 

اینارو از دست یه خانم باسلیقه خوردم عاشقش شدم ،بعضیا هرچی مواد غذایی بدی دستشون یه غذای معرکه درست میکنند 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همینایی ک میگن خوبه و اشکالش چیه،اینا همونایین ک چن روز پیش تو ی تاپیک دیگ ی خانمی ون مدل غذا و دسر و ژله درس کرده بود بعد دختر عموی شوهرش باردار بوده و عیب و ایراد میگرفته،اینا همونایین ک همش میگفتن چرا چیزی نپختی 😂

من یکی برام خورشت کرفس بپزه مطمئن میشم ازم متنفره

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
دقیقا من موندم چجوری یه عده میگن چه اش‌کال داره سرتاپاش اشکاله .پاگشا یه باره حداقل دوسه جور غذای مج ...

دقیقا برای همین ادم اگه بچه دارباشه بچشوشوهربده ایشون پاگشاکنه وخورشت کرفس بزاره میره یسال قهرمیکنخ 

بحث خورشت کرفس نیست بله قبول دارم الان گرونیه ولی بعضی جاها رسم هست مثل اقوام ما که مراسم پاگشا یکم ...

منم موافقم اصلا توهین حساب میشه.من دیشب با اینکه باردارم هستم مهمون دعوت کردم واسه تولد دخترم زنداداشم خواهش کرد که غذای سخت نپز و این حرفا اصلا دوس داشت ما بریم اونجا حتی می‌گفت خودم غذا میارم منم خیالشون راحت کردم که ماکارانی میپزم ولی از شوقم خودمو واقعا به زحمت انداختم هم سوپ اونم سوپ درست و حسابی هم جوجه هم فسنجون وقتی اومدن خیلی جا خوردن و همش تشکر وقتی میخوردن و تعریف میکردن خستگی منم درمیرفت. بهتره یا مهمون دعوت نکنیم یا احترام خودمونو نگهداریم.مگه مهمون سرزده رفته خونش که کرفس گذاشته الان دیگه همه ماشالله سلیقه دارن پس بهانه ای نیست واقعا کارشون زشت بوده 

فکرکنم فقط منم که خورش کرفس و اسفناجوخیلیییی دوس دارمو برعکس ازقیمه و قرمه متنفرم

منم هستم فقط قیمه قرمه هم دوست دارم😂

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله