2777
2789
عنوان

هشت روزه تو کمام جواب پاتولوژی پولیپ روده

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 55 پست
ببین پولیپ ها اگر بر داشت نشن مستعد هستن که بدخیم بشن ولی خودشون معمولا خوش خیم هستن

میدونی این پولیپ خوش خیم بر داشته نشه یک روز بدخیم ممکنه بشه دیگه درسته؟؟

من میگم نکنه خیلی وقته مونده باشه ب اون درجه بدخیمی رسیده باشه

امیدوارم خیر باشه امیدوااااارممممممم امیدوارمممم خدا بهم رحم کنه فردا خبر خوش بشنوم

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی این پولیپ خوش خیم بر داشته نشه یک روز بدخیم ممکنه بشه دیگه درسته؟؟من میگم نکنه خیلی وقته موند ...

اگر بدخیم شد باشه از همون ظاهرش هم معلوم که بدخیم چون مثلا حالت فرو رفت پیدا  میکن و تو همن کلونوسکمی میگه بدخیم 

اگر بدخیم شد باشه از همون ظاهرش هم معلوم که بدخیم چون مثلا حالت فرو رفت پیدا میکن و تو همن کلونوسکم ...

تو کولونوسکوپی نگفت بد خیم گفت از نظر من چیزی نیست

ولی وسطش یکم توی عکس فرو رفتست متاسفانه

اگر بدخیم شد باشه از همون ظاهرش هم معلوم که بدخیم چون مثلا حالت فرو رفت پیدا میکن و تو همن کلونوسکم ...

گرد نیست

عرضیه

پهنه

اره سایزش بزرگهپولیپ توبولوویلوسهمیگن از لحاظ ریسکی متوسطه

عزیزم نگران نباش 

هم پدرم و برادرم سابقه پولیپ دارن .از نوع توبولوویلوس 

پدرم پارسال مجدد انجام داد خداروشکر پولیپ برنگشته بود برادرم هم سال دیگه مجدد باید کولونوسکوپی  بشه . اصلا نگران نباش فقط مرتب باید تحت غربالگری باشن و همچنین خوده شما چون پولیپ ارثی هست . 

عزیزم نگران نباش هم پدرم و برادرم سابقه پولیپ دارن .از نوع توبولوویلوس پدرم پارسال مجدد انجام داد خد ...

ممنون عزیز دلم از جوابت

جواب پاتولوژیش اومد کاشف ب عمل اومد پولیپش ویلوسه 

ولی خداروشکررررر هنوز اتفاق بدی توی پلیپش نیفتاده بود فقط دیپلازیش بالا بود ک دکترش تو عید نیست ۱۸ ام وقت داریم میریم ورمیداریم ب امید خدا

مرتب میبرمش برای غربالگری 

مرسی عزیزم خدا پدرتونو براتون حفظ کنه🙏🏻🙏🏻🌷🌷

سلام عزیزم خوبی مشکل مامانتون رفع شد؟ الان بهتر هستن؟

سلام عزیزم

مامانم در مرحله اول رفت پولیپکتومی با کولونوسکوپی ک پولیپش در نیومد

دیگه عمل ترانس انال انجام داد یعنی از طریق مقعد عملش کردن پولیپ و دراوردن

الان پولیپ رفته پاتولوژی دوباره😢 ایشاله اگه جواب خوب باشه و نتیجه پاتولوژی اولیه رو تایید کنه درمان تموم میشه منتظر جواب هستیم🙏🏻🙏🏻

نگران نباش کامل درکت می کنم پدر منم پلیپ داشت تو روده اش دادن پاتولوژی تا جوابش بیاد مردیم و زنده شدیم چون متاسفانه تو خانواده پدری من سرطان دستگاه گوارش خیلی خیلی شایع هست ولی به لطف خدای مهربون جوابش خوب بود دکتر گفت هر سه سال یه کولونوسکوپی بده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷