2777
2789

یادتونه چقد دیسلاو گوش میدادیم چقد تباه بودیم برای عشقی ک وجود نداشت و خیالی بود چقد گریه میکردیم 🤣🤣🤣🤣خودزنیا و خون بازیا 

ارشاد میلاد مهراب🤣🤣🤦🏻‍♀️ مهرابو الان دیدین؟ چه سیسی برداشته چقد عوض شده  کلا یه ادم دیگ‌شده ادم شده😂🤦🏻‍♀️حساب کردم اون تایم ک ما اهنگای این گوهو گوش میدادیم این ۲۰ سالش بوده

چقد فاز برمیداشتیم با اهنگاشون  اونموقع ها  دستمو زخم میکردم عکسشو میفرستادم برا یه پسره تو مجازی ک ارههه من چقد دوست دارم  😂😂🤦🏻‍♀️چقد تباااااه

پونصدتا پروف تیک دار میزدیم حس شاخ بودن بهمون دس میداد تیک به کی! به هیچکس به درو دیوار یه پروفو بود میگفت یکاری نکن یکاری کنم هرکاری کنی نتونی کاریش کنی خیلیا میزدنش😂🤦🏻‍♀️داشتم نوجوونای الانو میدیدم با خودم گفتم چقد از ما بهترن😑😑

شماهم از  سم های اون تایم یادتونه بگین

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

باز بهتر از نوجوونای الانیم

همه غرق در عرق و سیگار و وان نایت و …

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
باز بهتر از نوجوونای الانیمهمه غرق در عرق و سیگار و وان نایت و …

اره قبول دارم اینم حرفی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حاجی توباز ی کسی بود اینکارورومیکردی میفرستادی براش

من کاملا بی دلیللللل مینشستم مهراب گوش میدادم گریه میکردم و.... سممم خالص😂🤣🤣

ولی رپم بعدمهراب مدشدا اینم بگو

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

حاجی توباز ی کسی بود اینکارورومیکردی میفرستادی براشمن کاملا بی دلیللللل مینشستم مهراب گوش میدادم گری ...

🤣🤣🤣🤣وایی عزیزمم  منم کسیو نداشتم یه پسره بود فک میکردم عاشقشم😂🤦🏻‍♀️

حاجی توباز ی کسی بود اینکارورومیکردی میفرستادی براشمن کاملا بی دلیللللل مینشستم مهراب گوش میدادم گری ...

گرل یاس و امثالش قبل اینکه محرابی وجود داشته باشه رپ میخوندن 

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

یادمه زمان فوت مرتضی پاشایی همه شال مشکی دور گردنشون انداخته بودن و عررررررر میزدن تو مدرسه🤣🤣🤣

وایی ارهه دوستم میگفت حس میکنم  یه بغضی تو گلومه ک هیچوقت نمیره😔😂