2777
2789
عنوان

هشت روزه تو کمام جواب پاتولوژی پولیپ روده

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 55 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم روشنه هیچی نمیشه ان شاءالله که مادرت صحیح و سلامتِ سایش بالاسرت باشه🤲🏻ان شاءالله خدا عمر با برکتی بهش بده🤲🏻☘🌸خدا همه ی مادرارو حفظ کنه🌸🤲🏻

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

بیشتر ببینید
نگران نباش کامل درکت می کنم پدر منم پلیپ داشت تو روده اش دادن پاتولوژی تا جوابش بیاد مردیم و زنده شد ...

عزیزم مید‌ونی پولیپش از چه نوعی بود؟ خداروشکر الهی ک سلامت باشن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
دلم روشنه هیچی نمیشه ان شاءالله که مادرت صحیح و سلامتِ سایش بالاسرت باشه🤲🏻ان شاءالله خدا عمر با بر ...

الهی فدات شم❤️قربون دلت

الهی ک هیچی نباشه

صبح رفتم بیمارستان گفتن هنوز اماده نیست😢

منم منتظرم جواب پاتولوژی بچمم🥲نمی‌دونم چرا آنقدر دیر شد...یکبارم تکرار کردن دارم میمیرم

زهرا جان از صمیم قلبم دعا میکنم که خیر باشه جوابتون 🙏🏻🙏🏻

الهی فدات شم❤️قربون دلتالهی ک هیچی نباشهصبح رفتم بیمارستان گفتن هنوز اماده نیست😢

نگران نباش خیره🌸💙آیت الکرسی میخونم 🌹

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

بیشتر ببینید
عزیزم مید‌ونی پولیپش از چه نوعی بود؟ خداروشکر الهی ک سلامت باشن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنون یادم نیست عزیزم انشالله مال مادر شما هم چیز مهمی نباشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزممامانم در مرحله اول رفت پولیپکتومی با کولونوسکوپی ک پولیپش در نیومددیگه عمل ترانس انال انج ...

انشالله که جواب خوبی بگیرید

شرمنده خانومی تایم مناسبی نیست 

راجب یاد گرفتن حسابداری سوال داشتم

تو یه تاپیکی راهنمایی کرده بودید که شرکت حسابرسی بریم خیلی خوبه اما ی بنده خدایی گفت الان فصل نیرو گرفتنشون نیست

بنظر شما کمک حسابداری هم خوبه؟ 

و اینکه شما خودتون شیراز نیستید؟ 

🐈

نگران نباش خیره🌸💙آیت الکرسی میخونم 🌹

ممنون عزیزم

جواب رو گزفتم نوبت دکترم

به امید خدا دیگه

خودم یک نگاه کردم چیز بدی ندیدم🥹🥹❤️

انشالله که جواب خوبی بگیریدشرمنده خانومی تایم مناسبی نیست راجب یاد گرفتن حسابداری سوال داشتمتو یه تا ...

ب امید خدا

عزیزم بلاخره باید شروع کنید دیگه

اولین گام کمک حسابداریه و خیلی هم خوبه منم با کمک حسابداری شروع کردم

تهران هستم