2777
2789

دیکتاتور تا کجا 

چرا طبیعی اجباری باید باشه ؟ با اینکار فقط پول به جیب دکترا میره چون اونی که بخواد سزارین کنه با زیر میزی میره انجام میده 

خجالت نمیکشن واقعا نمیذارن مادر اونجوری که احساس امنیت بیشتری داره زایمان کنه ؟ بعد توقع دارن هر روزم بچه بیاری

تو زایمان طبیعی آدم حقیر میشه هرکی میرسه دستشو تا کجا میکنه تو تا کجا ابادت همینجور جلو کلی ادم با اون وضع فجیح 

از تصورشم حالم بد میشه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خداروشکر سر بچه دومم هیچکس دستشو نکرد، چون وقتی رسیدم پشت در اتاق زایمان فول شده بودم بچه سریع بدنیا اوند

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
هرچه میخواهد دل تنگت گلم 🥰😂

نمیشه که سریع تعلیق میکنن اینجا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وای همیشه میبینمت ولی تاریخ عضویتتو ندیدم.از مونا هم قدیمی تری.

باور کن جدیدا بگی ماست سفیده سریع تعلیق😅😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️