2777
2789
عنوان

چرا یه مادر نمیتونه زایمانشو خودشو انتخاب کنه 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 104 پست

سزارین یه جاهایی آزاده،بستگی داره پیش کدوم دکتر و کدوم بیمارستان بری

اگه تهرانی دوتا دکتر بهت معرفی کنم که راحت سزارین میکنن،یکیشون که چه سزارین باشی چه طبیعی ۵ تومن میگیره،اون یکی ۱۲ تومت میگیره،من با اونی که ۵ تومن میگیره همین یکماه پیش سزارین انتخابی کردم

من دکترم همون اول میگه سزارین میخوای یا طبیعی؟ تازه اگه ببینه کسی روحیه نداره همون اول بهش میگه اگه توان طبیعی نداری سزارین کن چون وسط پروسه ی زایمان طبیعی وقت جا زدن نیست.. ولی فقط بیمارستان خصوصی انجام میده 

البته من سزارین شدم پیشش و خب سزارین هم سختی های بعدشو داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا ،منم دوست داشتم سزارین بشم به هر دری زدم دکترم گفت نه هرجابری درد وباید بکشی سالمی مشکلی ندار ...

من سر دختر اولیم دکترم گفت طبیعی میتونی به دنیا بیاری 

منم از طبیعی به شدت میترسیدم 

موقعی که رفتم بیمارستان دولتی برای زایمان اونجا از پرستار پرسیدم سزارین میشم یا طبیعی 

گفت هنوز مشخص نیست اگه طبیعی نتونی سزارین میشی

یه دکتر متخصص زنان هم بود اومد آزمایش و سونوگرافیمو نگاه کرد بعد همون پرستاری که من ازش سوال پرسیده بودم دم گوش دکتر یه چیزی گفت بعد دکتر از من پرسید دوست داری سزارین بشی یا نه منم گفتم بله

بعدش سزارین شدم به کسی هم نگفتم که خودم انتخاب کردم که سزارین بشم 

چون خواهر شوهرم می‌گفت طبیعی به دنیا بیار طبیعی بهتره اما عروس خودش بچه اولشو سزارین به دنیا آورد 

تازه به عروسش می‌گفت تو هنوز بچه‌ی نگفتم بچه نیار اون موقع عروسش 21 سالش بود 

من سر دختر اولیم دکترم گفت طبیعی میتونی به دنیا بیاری منم از طبیعی به شدت میترسیدم موقعی که رفتم بیم ...

کار خوبی کردی،ولی دکتر من اصلا حرف گوش نمی‌داد فقط میگفت مشکل نداری سالمی پس میتونی.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

من زایمانم طبیعی بود ولی تحقیر نشدم

دلیل نمیشه بقیه هم تحقیر نشده باشن. دوستم گفت حتی با تشر بهم گفتن وقتی هر شب فلان میکردی باید فکر الانش میکردی. در این حد روانی و بی‌شعورن یه عده 

دلیل نمیشه بقیه هم تحقیر نشده باشن. دوستم گفت حتی با تشر بهم گفتن وقتی هر شب فلان میکردی باید فکر ال ...

اون موقعی که من رفتم برای زایمان 

یه خانومی بود بچهشو داشت طبیعی به دنیا میاورد 

بیچاره داشت درد میکشید می‌گفت خدایا مردم بعد پرستاره برگشت با لحن بدی گفت نمیدونی زایمان کردن سخته 

ولی خدا رو شکر من سزارین شدم 

اون موقعی که من رفتم برای زایمان یه خانومی بود بچهشو داشت طبیعی به دنیا میاورد بیچاره داشت درد میکشی ...

خدا لعنتشون  کنه من حتی شنیدم به بیمار توهین هم کردن. نمیدونم چرا بیمار ازشون شکایت نمیکنه 

چون سزارین برای بدن مضر شناخته شده اگه دوتا زایمان شما داشته باشی باید هفت لایه شکمو ببرن رحمو ببرن تا بچه رو خارج کنن که دیگه رحم شما ضعیف میشه و برای بعدی گنجایش نداره و آمپولایی که از کمر میزنن تا بی حس کنن میدونین چقدر ضرر داره یکی از بستگان ما بخاطر بد آمپول زدن تا دو سال فلج شد 

از طرفی دوره نقاهت سزارین بیشتره طبیعی خیلی راحت تره

انشالله همه مامانا اونجوری که براشون راحت تره صحیح و سلامت زایمان کنن

چون سزارین برای بدن مضر شناخته شده اگه دوتا زایمان شما داشته باشی باید هفت لایه شکمو ببرن رحمو ببرن ...

کلا زایمان خیلی ترس داره. من مجردم به خواستگارم گفتم اگه یه زمانی بچه دار شدیم حتما سزارین میکنم اونم گفت طبیعی بهتره و زودتر خوب میشی گفتم پس کلا قید بچه رو بزن چون من همچین جراتی ندارم 😂

کلا زایمان خیلی ترس داره. من مجردم به خواستگارم گفتم اگه یه زمانی بچه دار شدیم حتما سزارین میکنم اون ...

اره والا منم همینو میگم ولی وقتی نگاه میکنم روزانه چند هزار زن تو ایران زایمان میکنن تو جهان چند میلیون نفر یا قبل تر از ماها چجوری تو خونه ها زایمان میکردن و چند تا هم بچه میاوردن با خودم میگم پس منم میتونم تو بیمارستان با امکانات بیشتر زایمان راحت داشته باشم تلقین نباید کرد فقط 

اره والا منم همینو میگم ولی وقتی نگاه میکنم روزانه چند هزار زن تو ایران زایمان میکنن تو جهان چند میل ...

فدات شما شیر زن هستی من مامانم دستش لیزر کرد داشتن براش آمپول میزدن قندم افتاد بیهوش شدم 

ببین چرا باید پول بره جیب دکترا بحث من اینه تازه اگر زایمانت زودتر از موعد باشه به هیچ عنوان سزارینت ...

قبول دارم که درست نیست این کار، حداقل هزینه معقول تری باید براش در تظر بگیرمد. اما تو اکثر کشورهای پیشرفته مثل المان و هلند و انگلیس هم همینه و زایمان سزارین انتخابی نیست

چون سزارین برای بدن مضر شناخته شده اگه دوتا زایمان شما داشته باشی باید هفت لایه شکمو ببرن رحمو ببرن ...

خیر ، سزارین فقط هزینه بیشتر داره. هم طبیعی و هم سزارین مزایا و ریسک های خودشونو دارند. کشورهای پیشرفته پولدار و یا با بیمه خصوصی میشه your body your choice. که البته خیلی خیلی تعدادشون کمه. بقیه جاها مثل هلند و المان و .. هم همین بساط ایرانه. سزارین اختیاری در کار نیست