2777
2789

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

*لغت کارما رو بزار کنار انقدر نگو کارما بگووووووو

بگو بازگشت اعمال

بگو حسابرسی الله

بگو با حساب کتاب بودن جهان تحت امر و نظارت الله

*لغت کائنات رو بزار کنار انقدر نگو کائنات بگووووووو

توکل به الله میکنم و از خودش میخوام

توسل به اهل بیت علیهم السلام میکنم و بواسطه اونا از الله حاجت میگیرم

*دقت کن ما رو از برخی ارزش ها دور کردنااااا

اسامی از غلامرضا و غلامحسین و غلامعلی ب گشته به امیررضا و امیرحسین و امیر علی .....

غلام اهل بیت علیهم السلام کجا .... امیر گفتن ....

روزه داران دمتون گرم افطار نوش جان و عید فطر مبارک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

صادقانه جنسیت آقا رو انتخاب کردی ولی اینو ندونستی که داشتن چندین کاربری اینجا ممنوعه؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

یعنی چی بچتو غلام کنی درسته اعتقاده ولی خب اینو اصلن نمیپسندم

اگرچرخ وجود من از این گردش فروماند، بگرداند مرا آنکس که گردون را بگرداند🪻✨زن طلاییست که عاشق شدنش اجبار است🫀همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است🍀مثل ماه است که در پرده شب الماس است💎همچو خورشید که زیبا شدنش تکرار است🌤منم کوروش پادشاه جهان👑ز شاهی من شادمان مردمان🎊به بابل درامد سپاهی ز من🙌🏻رها کردم این سرزمین را ز مرگ✨به بابل چو وارد شدم بی نبرد⚔️سپاه من ازار مردم نکرد🖐🏻 یارب ز جهان لطف تو کافیست مرا...🫂

بیشتر ببینید

کارما از اعتقادات ایین هندوئیسم هست که اغشته به کفر و الحاده و تطابقی بااموزه های دینی مانداره

بزرگان هندو چون به قیامت و معاد کافرن همه چیو محدود به همین دنیا کردن در صورتی که در اموزه های ما حسابرسی اصلی مال قیامته و اونجاست که به ذره ای بدی یا خوبی جزا یا پاداش داده میشه و این دنیا گنجایش برقرار شدن عدالت خیلی وقتا رو نداره

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید

اسامی رو کاری ندارم چون سلیقه ای هست

اما متن اولت درست بود و منطقی 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

کارما از قانون سوم نیوتن هستش که هر عملی، عکس العملی داره. مگه همه مسلمون هستن که از خدا بخوان؟

شما خودت اسم تمام بچه های آینده ات رو بذار غلامرضا، غلامحسن، نوکر حسن ، نوکر زهرا، به بقیه چیکار دارین