2777
2789
مثل پسر منه.پسر من نسبت به همسناش کوچولوتره مهر هم باید بره پیش همه میگن ۴سالشه😅🥰

پسرمنم 30شهریوره فداش شم کوچولوعه بخاطر یروز نیمه اول انداختم الان پشیمونم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بیشتر ببینید
حتی عذام دهنش میدن.... آبجی من از ۴ سالگی خودش میخوره

خودتون دارید میگید آبجی ، دختر من هم خودش می‌خورد غذاش رو کاملا مستقل از همون ۳ الی ۴ سالگی ولی پسرهام میخورن خیلی وقتها خودشون هم ولی خیلی وقتها هم میرن دنبال بازیگوشی باید بهشون غذا داد .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم هم شیه ی شیرشو وپستونکشو می‌خورد ولی وقتی میرفت مدرسه میزاشت روی میز بخاطر اینکه ابروش بره تو مدرسه ودیگه نخوره میگفتم برو تو مدرسه هم بخور میگفت می خوای بچه ها من مسخره کنن نمی برم وقتی اومدم خونه میخورم

من ندیدم اما شنیدم یکی از آشناهای شوهر سابقم از مدرسه که میومده پستونک که هیچ از شیر مادرش میخورده

به نظر من این که به موارد نادر و استثنایی می پردازه جالبه

مثلا قهرمان جهان شدن نقی؛ زن چینی ارسطو، دعوت شدن به جشن پیراهن ملی، یا این که تو اون سقوط معروف هواپیما زن ارسطو گم شد اینا یه حس خاص به سریال میده و آدم یادش میمونه که تو چه سالی این قسمت ساخته شده و اون زمان چه حال و هوایی داشته

پسرمنم 30شهریوره فداش شم کوچولوعه بخاطر یروز نیمه اول انداختم الان پشیمونم

و مگه دست خودته کی بدنیا بیاد

اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️من اینجام تا خودم باشم و یاد بگیرم،زندگی رو،تجربه های دیگران رو،اشتباهات شون رو، معنی کلمات رو و.. من خودِ خودمم، اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه،راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، بازم سعی کنید هیچ وقت با من هم صحبت نشید، اگه جایی باهاتون حرف زدم اصلا حرفام رو نخونید❤️و در آخر اون عده ایی که شعورتون میرسه مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکردید،همیشه وجهِ مثبت ماجرا رو در نظر میگیرید، به جایِ زخم زبون پیِ کمک کردن به همین و ذهنتون خالی از کینه ست، دوستون دارم،همیشه دعای خیرم بدرقه تک تک تون هست❤️

بیشتر ببینید
منم پسر سه سال و هفت ماهشه با شیشه اب میخوره با لیوان میدم نمیخوره نمیدونم چطور ترکش بدم

ولش کن بابا بزار بخوره مگه چی میشه خودش بزرگتر بشه باهاش حرف بزنی کم کم میزاریش کنار 

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑

آره سالار😂😂😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
و مگه دست خودته کی بدنیا بیاد

اره دقیقا با زمانبدی اقدام کردم قرار بود پنج مهر بدنیا بیاد که بزور و التماس به دکتر گفتم 30شهریور بردار 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بیشتر ببینید
۹۸

پس نیمه دومیه

بیشتر ببینید