2777
2789
عنوان

خانما این دختره سطحش بالاست بنظرتون و باید به خودش افتخار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13670 بازدید | 269 پست
ب اون کاری ندارم شخصیتت خودت با توجه ب کامنتات خوب نیس...

من خودمم حس خوبی نگرفتم نسبت به صحبت های که به کاربر ماه بانو گفتم و تصمیم دارم معذرت خواهی کنم 

چون دوست ندارم دلی رو برنجونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیمت عرق دستته از کجا عرق خوری؟! من نخواستم برم مثل تو فقط پول در بیارم برای عقده گشایی. دنبال پول ب ...

خب چون نتونستی پول در بیاری انقد حرص میخوری؟

میتونم بهت صدقه بدم😔😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
عقده حقارت بهش میگن

چیزی که داری:

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
بقیه رو کار ندارم ولی چون همش این تاپیک این دختر چه سطحی داره میبینم و همش هم ۲۲ سالشه و معلم زبان خ ...

کار به بقیه موارد ندارم 

ولی اون خانم معلم آموزش پرورشن 

معلم زبان هم جداگانونه هستش حیطه کاریش تو مدرسه اصلا زبان نیست

و اینکه اینکه سایت تبادل نظره اگه موضوعی براتون ناخوشاینده میتونید بخونید یا واردش نشید 

تو خودت دروغگویی معلومه که فکر میکنی همه مثل خودتن

😂😔اره چون نداشته های تورو دارم

اگه قراره بر این استدلال کنیم تو از صبح به من میگی اره دروغ میگی و مشخصه که داری نسبت خودتو به من میدی😔

بیشتر ببینید