2777
2789
عنوان

خانما این دختره سطحش بالاست بنظرتون و باید به خودش افتخار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13923 بازدید | 269 پست
خب عقده هات بخاطر همین خانواده درپیت و محدود گرته مشخص شد

حانواده سطح بالا دحتر 14 ساله رو نمیفرستن توی ارایشگاه کار کنه که همه میدونیم محیطش چحوریه

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حانواده سطح بالا دحتر 14 ساله رو نمیفرستن توی ارایشگاه کار کنه که همه میدونیم محیطش چحوریه

خانواده سطح بالا علایق بچشو نادیده نمیگیره و حمایتش میکنه

حالا تو که خانواده سطح بالا نداشتی اینارو نمیدونی😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
دیگه پس کصشعر نگو باشه؟

@niniyar    

خانواده ی سطح بالات یادت دادن؟😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
خانواده سطح بالا علایق بچشو نادیده نمیگیره و حمایتش میکنهحالا تو که خانواده سطح بالا نداشتی اینارو ن ...

اره راست کیگی عزیزم من 60 سال پیش بابابزرگ هام حارج پزشکی خوندن همه هم پولدار عقده ای نشدیم منل تو...تو رنگ همچین خانواده ای ندیدی توی زندگیت بیا برو ملت رو کوچیک نکن

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
خب عقده هات بخاطر همین خانواده درپیت و محدود گرته مشخص شد

قیمت عرق دستته از کجا عرق خوری؟! من نخواستم برم مثل تو فقط پول در بیارم برای عقده گشایی. دنبال پول با پرستیژ بودم چیزی که سواد تو و درک تو توانش رو نداست. در همون حد ارایشگاهی بمون همون جا اینقدر دربیار تا سیر شی نپری به بقیه 

خانواده سطح بالا علایق بچشو نادیده نمیگیره و حمایتش میکنهحالا تو که خانواده سطح بالا نداشتی اینارو ن ...

چرا فکر می‌کنید همه سطح پایینن و فقط خودتون خوبید؟اینا از عقده ای ک مشخصه ریشه در کودکی شما داره  نشأت میگیره

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

بیشتر ببینید
@niniyar بهتره از خاطراتت برا من نگی

از کیرول اومدی این که مشخصه

در نهایت حتی اگه حرفاتم واقعی باشه انقد فلک زده ای که با درامد ماهی ۵۰۰ نشستی با کاربرای نینی سایت بحث میکنی که بگی من عالیم :)))))))) 

کاش بهت توجه شه تو واقعیت انقد حسرت به دل نمونی

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

انقد حسودی کردی رفتی تاپیک جدام برامون زدی؟ بابا نترکی

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید
از همینجا میشه فهمید چقد عقده داری من پدر مادر خیلی ثروت منوی دارم ولی خودم دوست داشتم مستقل باشم و ...

آفرین دقیقا 

اون رفته درس خونده معلمی اورده که جدا از کنکور باید امتحان فرهنگیان و مصاحبه هم میداده و براش زحمت کشیده و تو 22 سالگی آیفون و طلا و ماشین داره آموزشگاه زبان میچرخونه کار با کامپیوتر بلده زبان بلده وقتی که پدر و مادر پولداری نداره که بهشون کمک کنه خودش رفته زحمت کشیده و همشو تنهایی به دست اورده 

نه مثال شما که هر روز باید  توی بوی گند رنگ و هزارجور کوفت دیگه نفس بکشی و ریه ات داغون بشه بعد به پای تاول زده اون بچه چیزی میگی. 

تو تاپیکت نوشتی اینجا پر از حسوده که میگن تو و شوهرت باهم طلاق میگیری البته خدانکنه ولی تو از اون حسودا نیستی که به اون خانم میگی حتما یه عیبی داری که ازدواج نکردی؟ والا که خودت از همه داغون تری. حتی اگه همه چیزتم راست باشه اصلا دلم نمیخواد جای تو باشم، شخصیت چیزیه که با پول و سالن و غیره عوض نمیشه

شبتم بخیر، جوابتو دیگه نمیدم چون نفهم نمیفهمه 

اره راست کیگی عزیزم من 60 سال پیش بابابزرگ هام حارج پزشکی خوندن همه هم پولدار عقده ای نشدیم منل تو.. ...

تو که راس میگی😂😂

بیشتر ببینید