2777
2789
عنوان

خانما این دختره سطحش بالاست بنظرتون و باید به خودش افتخار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13893 بازدید | 269 پست

دختر عاقلی هست منم  بهش افتخار می کنم به عنوان یه زن وگاس دخترهای منم این جوری بشن .خودم که متاسفانه عقلم نرسید یا شاید شرایط خانوادگی باعث افسردگی دلزدگیم از زندگی شد هیچی نشدم 😓

عزیزم دیدی ک چقدر حسود داری؟

پس بیشتر به خودت و موقعیتت افتخار کن افرین دمت گرم 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه عزیزم ماشین پراید و پژوی اونا با ماشین من مقایسه نکنخیلی حرص میخورم وقتی میبینم با دوتا چادر و ...

بنظرم بعنوان کسیکه تاپیکاش دعوا با شوهره و کتکاری و اسایش نداره یکم زیادی دور برداشتی با اون داستانا که از زندگی زناشوییت نوشتی بنظرم حتما بلیط بگیر پرواز کن برو جایی یکم ارامش بگیری

اگه این بخواد افتخار کنهمن باید پرواز کنمببخشیدا

😂😂😂😂😂😂😂😂 حالا چی میزنی ک به پرواز میرسی؟

چی میشه ک برای همجنس خودتون ارزوی موفقیت بکنید تو اون جایگاهی ک هست و انقدر سعی نکنید تخریب کنید کسیو ک خودتونو بالا ببرید 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید
بنظرم بعنوان کسیکه تاپیکاش دعوا با شوهره و کتکاری و اسایش نداره یکم زیادی دور برداشتی با اون داستانا ...

حالا ببین شما چی هستی که کسی حاضر نشده یه ساعت تحملت کنه و الان برا من اینجور ور ور میکنی 😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
😂😂😂😂😂😂😂😂 حالا چی میزنی ک به پرواز میرسی؟چی میشه ک برای همجنس خودتون ارزوی موفقیت بکنید تو او ...

گفت سطح بالاس یا نه

نگف براش دعا کنید

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

یعنی ی ادم چقد میتونه بیکار باشه همچین تاپیکی بزنه نظر بخواد و حالا یکی میاد نظر میده ۳ ساعات باهاش بحث میکنه و میخواد حرف خودشو ب زور ب بقیه بقبولونه ..معلومه خیلی شب و روزت تو فضولی و زندگی بقیه مردم هست .‌یا خودتی و اینکه خیلی حرف مردم برات مهمه 

چادر میندازی سرت اما ملاک ها و معیارهای اینه ک چقدر از بقیه بالاترم اونم سر آیفون و ساعت و ماشین ...اوووووف

بنظرم بعنوان کسیکه تاپیکاش دعوا با شوهره و کتکاری و اسایش نداره یکم زیادی دور برداشتی با اون داستانا ...

نه حتما شما خوبی که طعنه بحث با شوهرش بهش میزنی

گشتن تاپیکای یه نفر برای تیکه انداختن بهش خوب نیستا

نه حتما شما خوبی که طعنه بحث با شوهرش بهش میزنیگشتن تاپیکای یه نفر برای تیکه انداختن بهش خوب نیستا

شماها خوبید از تلاش یک همنوعتون زورتون گرفته و دلتون خنک میشه طرف پی الواتی یا زیر دست باشع؟

نه تو واقعا تو پروازی کی منو یه ساعت تحمل نکرده اسکرین بده

خودت نوشتی نمیتونی ازدواج کنی

یه عیب و ایرادی داری دیگه

مشخصه سالم نیستی وگرنه تاپیکای منو شخم نمیزدی یچیزی پیدا کنی عقدهات خالی سن

بیشتر ببینید
یعنی ی ادم چقد میتونه بیکار باشه همچین تاپیکی بزنه نظر بخواد و حالا یکی میاد نظر میده ۳ ساعات باهاش ...

دقیقااا 

همش میگه موفقه و تو هیچی نیستی

بعد میره تاپیکای منو نگا میکنه تا چیزی پیدا کنه به من بگه😂😂

بیشتر ببینید