2777
2789
عنوان

سگ برینه تو خونه ی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 73 پست

یکبار مامانم درددل میکرد با همسایمون 

می‌گفت هروی ظرف می‌شورم بازم هست من بچه بودم 

همسایمون گفت از بس می‌خورید 😑 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بیشتر ببینید
اینا هر موقع میان من قلب درد میگیرمامسال شوهر میکنم میرم خونه خودم دیگه روی نحس هیچ کدومشونو نبینم

نامزدی؟ شوهرم کنیم وضع همینه بدترم میشه

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توشوهرداری؟

ن 

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
اگه خواهرم به بچم بگه تخم سگ چیکار کنم من 🥺🥺

از محبتشه 😂

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

مگه تو دیشب تاپیک نزده بودی اومدیم تفریح، خواهرم متاهله، صدای رابطشون از اتاق بغلی میاد

چی میگی والا من ک نمیفهمم منظورت چیه چی میگی

بیشتر ببینید
اصلا تمیز کردن گازه سینکه هزارتا بدبختی

ببین گلم من اصلا گاز تمیز نمیکنم مگه کمر برا ادم میمونه ی ساعت وایسی پای گاز تمیز کنی یا همون هر شب ده دقیقه!

یه فویل میکشم رو گاز دو سه ماهی ی بار عوضش میکنم،

و اما ظرفا رو چون دو نفریم روزی ی بار جمع میکنم شبا یا صبحا میشورم دستکش و پیشیند فراموش نشه ک ن دستات خراب بشن ن شکمت خیس و سرد بشه

اگه تعداد زیاده بعد از هر وعده ک میخورید فوری بشور ک ن غذاها ب ظرف خشک بشن نه تلنبار بشن!

جایی ک غذا میخورید اگه میز ناهار خوری هستش یه رو میزی خوشگل پهن کن و روش ی سفره ی بار مصرف بنداز همونو عوض کن و وقتی برش داشتی فوری یکی دیگه بنداز روش تا وعده غذای بعدی ک کثیف نشه

اگه روی زمین غذا میخورید اون جا رو پتو پهن کن و از این جارو دستی نپتون های کوچیک بذار هی با همون جارو کن نهایت روزی ک خواستی کامل خونه رو جارو بزنی پتو رو هم بتکون...

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
نامزدی؟ شوهرم کنیم وضع همینه بدترم میشه

نه نامزد نیستم .واسه من که بهتر میشه

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

مگه چجوری اشپزی میکنین که هم گاز بعد هر اشپزی پاک میکنین؟؟یا برا یه تخم مرغ کلی ظرف جمع میشه؟؟من هر ...

من حتی اگه گازم بعد از یه آشپزی  زیاد کثیف نشه،  باز هم باید با دستمال و اسپری تمیزش کنم.  اینجوریه که گاز من همیشه تر تمیزه و بدون چربیه انگار تازه خریدمش. 

چون چربی بمونه رو گاز  بعدا پاک کردنش کار حضرت فیله.   

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...