2777
2789
عنوان

چرفتاری نشون بدم ک ی مرد منو بدزده

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🤣سیسی چهارتا فیلم دیدی فکر کردی یه مدل چهارشونه میاد میدزدت بعد عاشقت میشه. یه دزد عنتر بی ریخت میا ...

دهنتت دقیقا😂😂

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

الان گفتی یادم افتاد

به لطف اینستا و فضای مجازی 

یه سری چیزا که باید ترسناک باشن شدن طنز ....

نه عزیزم شمارو بدزدن راحت نمیشی 

هزارتا بلا ممکنه سرت بیارن.

اینم میدونم تاپیکتون واقعی نیست نریزید سرم😁

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️

بدزده چیکارت کنه طبیعتا میخواد قلب وکبدو کلیه تو دربیاره دیگه توبدنت سنگینی میکنن اینا؟اون مردی هم که واسه ازدواج میدزده قبلا خواستگاری رو رفته دختررو بهش ندادن ازرو علاقه ی جنون وار والبته خودخواهانه میدزده دیگه که البته همونم درطول تاریخ به کرات دیده شده دختره بدبخت شده اگه کسی انقدردوست داره توهمون مرحله ی خواستگاری زنش شو خب

بی خیال عزیزم.. ببخش اسی ولی عنوان تاپیکت انقدر عجیب بود باورم نمیشد یکی یه همچین تاپیکی زده باشه! و اولش فکر کردم طنزه! 

راهش این نیست دختر خوب

ادمی که دختری رو بدزده مورداعتماد نیست و نخواهد بود.

توکلت به خدا باشه.. بهترین مورد به زودی میاد و ازدواج خوبی خواهی داشت. 

بدزده چیکارت کنه طبیعتا میخواد قلب وکبدو کلیه تو دربیاره دیگه توبدنت سنگینی میکنن اینا؟اون مردی هم ک ...

نه میدونی این رمانا و فیامای دزدیدن دختر یجوریه مافیا بازیه شخصا خودم فکر میکنم بدزدتت مثله شاهزاده باهات رفتار میکنه

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟