2777
2789
عنوان

امروز رفتم ساحل به شدتتتتتت کثیف بود🤬پوشک کثیفو انداختن تو ساحل

| مشاهده متن کامل بحث + 2987 بازدید | 146 پست

اینا اکثرا مسافرن. 

مسافران عزیز درسته حس تعلق خاطری به شهر میزبان ندارید اما بقول صحبت معروف، لااقل دین ندارید آزاده باشید لااقل فرهنگ شخصی تون رو رعایت کنید. 

اینجا هم بشدت کثیف کردن 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پارسال رفته بودیم گلستان تو راه بندر گز رو دیدیم گفتیم بریم یکم عکس بگیریم و...

نگم براتون از بوی بد زباله و زباله هایی که همینجوری ریخته شده بود ، بعد اون بوی بد با بوی شرجی دریا قاطی شده بود..

تا چند وقت بعدش من حالت تهوع داشتم😶

Im a doctor and I love my job

من همیشه تصور دیگه از شمال داشتم. اخه مردمش خیلی مدعی تمیزی بودن. تا اینکه امسال اومدم انزلی و دیدم اون حجم از کثیفی قابل توصیف نیست.  من خودم جنوب زندگی میکنم.  و میگن جنوبی ها رعایت نمیکنن. اما برعکسه ب نظرم.

اینا اکثرا مسافرن. مسافرا عزیزی درسته حس تعلق خاطری به شهر میزبان ندارید اما بقول صحبت معروف، لااقل ...

شهرشون نیست کشورشون که هست 

حتی کشورشونم نباشه به هر حال ما یه کره زمین داریم باید مواظبش باشیم ولی این حرفا تو گوش اینا نمیره 

من تو یه تاپیکی گفتم لطفا میاین سفر شمال کشور شهر و استان مارو آلوده نکنید با زباله حداقل جمع کنید ن ...

منم عین حرف شما رو زدم گفتن وظیفه شهرداریه بیاد جمع کنه یعنی وظیفه ایشون و امثالشون ریختن بود شهرداری بدبخت نوکر اینااست پشت سرشون راه بیفته جمع کنه

یه بار رفتیم ساحل بخدا اینقدر زباله اطراف مون بود با خواهرم نایلون کردیم دست اطراف مون جمع کردیم چون واقعا نمیشد بشینیم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اره واقعا من خودم مسافرم ولی هر جا میرم فقط میخوام فحش بدم به مردم احمق از طرفیم خود شهرداریا به شهر ...

بعضی جاها رو پولی کردن ورودی میگیرن از بومی ها کمتر از مسافرا بیشتر

و بین جاهایی که پولی بود فقط یک جنگل واقعا تمیز بود 

بقیه‌ش نع.. حتی سطل آشغالم نذاشته بودن فقط پول میکندن از ملت

هوووف نه از وطن شانس داریم نه از هموطن

بیچاره ایرانم...💔

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
من همیشه تصور دیگه از شمال داشتم. اخه مردمش خیلی مدعی تمیزی بودن. تا اینکه امسال اومدم انزلی و دیدم ...

بیچاره شمالیا نیستن که 

اینجایی که ما هستیم اکثرا مسافرن حتی الانم با اینکه سرده کلی ماشین اومدن لب ساحل خوابیدن کار همین مسافراست 

من همیشه تصور دیگه از شمال داشتم. اخه مردمش خیلی مدعی تمیزی بودن. تا اینکه امسال اومدم انزلی و دیدم ...

شما این تایم برو لب ساحل ببین چخبره تازه براشون روز شده جای سوزن انداختن نیست اگه هرکسی وظیفه خودش بدونه زباله هاش جمع کنه قطعا کثیف نمیشه قرارنیست اونا بریزن بومی ها جمع کنن