2777
2789

من عاشق بابامم میمیرم براش خیلی مرد دوست داشتنی و مهربونیه عاشق ماست عاشق بچمه جونشو میده برامون همه کار برامون کرده تو زندگیش مامانم هم همینطور ولی دوتا کار تو خیلی گذشته انجام داده که هیچ وقت از یادم نمیره 

نوجوون که بودم یه روز خیلی اصرار میکردم که برم با دخترعموهام بیرون و خیلی لجبازی کردم،بابام خونش به جوش اومد و منو برد تو اتاق درو بست و منو کتک زد مادربزرگ خدا بیامرزم التماس میکرد به بابام که درو بازکن مامانم هیچی نمی گفت

یک بار هم مامانم به شدت اذیتش کرد کلافش کرد بدعنقی کرد باهاش اونو هم محکم کتک زد با پا 

هیچ وقت دیگه این کارارو تکرار نکرد و فقط همین دوتا بود ولی از یادم نمیره و هروقت یادم میاد گریم میگیره و اذیت. میشم با اینکه هم من عاشق بابامم هم اون عاشق منه

عزیزمم 🥲

برای من تا دلت بخواد مخصوصا خیانتش نوجوون هم بودم بعد اون فضا یا چتش با اون خانمه کلا حالمو بد میکنه یکم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

متاسفانه اینجوریه هزارتا خوبی خیلی تو یاد آدم نمی‌مونه ولی یه بدی حک میشه تو ذهن ادم. بابای منم خیلی مالی و معنوی پشت بچه هاش بوده مثل یه کوه قابل تکیه دادنه ولی بهرحال دعوا کردن و یه سری سختگیریها همه ازش به یاد داریم ولی باز عمر همه پدرای خوب باعزت انشالله 

راه حل این موضوعا چیه که آنقدر آدم اذیت نشه

نمیدونم واقعا 

اونقدر نباید بهش فک کرد هیچ چاره ای واقعا جز این نیست 

به الانش فک کن که خداروشکرر حامیته کنارته اونا دیگه گذشته قشنگم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨