2777
2789
عنوان

سگ برینه تو خونه ی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 73 پست

مگه چجوری اشپزی میکنین که هم گاز بعد هر اشپزی پاک میکنین؟؟یا برا یه تخم مرغ کلی ظرف جمع میشه؟؟

من هر ۳ ۴روز یبار گازو پاک میکنم اونم در حد یه دستمال نمدار...هروقتم اشپزی کنم در همون موقع ظرفی که در میاد میشورم که در اخر چیزی انباشته نشه

درسته خیلی اذیتم کرده اما هرچی باشه بابای بچمه براش دعا کنین😭😭

خواهرزادم

برادرزاده ی منم وقتی میاد خونه بمب منفجر میشه دوس دارم گلوگاهشو خنجر بزنم

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واییی خیلی سخته😂😂 من ک انقد ظرف شستم دستام چروکیده

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
مگه چجوری اشپزی میکنین که هم گاز بعد هر اشپزی پاک میکنین؟؟یا برا یه تخم مرغ کلی ظرف جمع میشه؟؟من هر ...

واسه ما سگ ریده توش 

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
واییی خیلی سخته😂😂 من ک انقد ظرف شستم دستام چروکیده

حرصیم الان یه بمب جلودستم بود خونه رو باهاش منفجر میکردم

بیشتر ببینید
برادرزاده ی منم وقتی میاد خونه بمب منفجر میشه دوس دارم گلوگاهشو خنجر بزنم

اینا هر موقع میان من قلب درد میگیرم

امسال شوهر میکنم میرم خونه خودم دیگه روی نحس هیچ کدومشونو نبینم

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

اتفاقا خیلی تمیز میشوره

تعریف تمیزی از دید هرکی فرق‌داره 

بیشتر ببینید