2777
2789
عنوان

سگ برینه تو خونه ی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 73 پست
باید بمونید خونتون هیچ جا نرید یا بچتون اروم و مودب باشه که باعث سردرد یا دچار قربون صدقه های خاله � ...

والا بخدا اعصاب خودمونم نداریم چ برسه بچه مردم 

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
اصلا کثیفی میبینم دلم میخواد حمله کنم ب اهل خونه هرچی کارکنی بازم هست کلفتام انقد کار نمیکنن

واقعا 

من ک کلفت واقعیم 

چندروز خونه مادرم بودم اونجا یه سره در حال شستن پختن و ..‌ بودم پیش خودم میگفتم کلفتی هستم ک جا بجا شدم اومدم خونه یکی دیگه دلم میخواد یه روز کامل استراحت کنم ولی خب ... اگر مجردی قدرشو بدون ازدواج کنی همه کارات ضربدر ۱۰ میشه البته خواهر مجرد من ک راحت رفت دنبال دوستاش و رفیق بازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتما تعدادتون زیاده هر کس کثیف کرد بگو خودش تمیز کنه مخصوصا بچه ها تا یاد بگیرن نریزن

خواهر کوچیکترم ک انگار هتل تشریف داره منم میزبانم 

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
بااینکه مجردم از کثیفی خونه متنفرم

من اصلا برام مهم نی مگ اینکه مهمون بخواد بیاد در غیر این صورت تکون نمیخورم راحتم هستم 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
واقعا من ک کلفت واقعیم چندروز خونه مادرم بودم اونجا یه سره در حال شستن پختن و ..‌ بودم پیش خودم میگف ...

خواهر مجردت خونه مستقل دارره؟ منم مجردم امروز انقد کار کردم دوسدارم اهل منزلو ببندم ب انتحاری

بیشتر ببینید
خواهر مجردت خونه مستقل دارره؟ منم مجردم امروز انقد کار کردم دوسدارم اهل منزلو ببندم ب انتحاری

اره خونه مستقل گرفته ولی خوب این جند روز مثلا خانواده کنار هم بودیم فقط یه بار ک مهمون اومد در حد پذیرایی کمک کرد پختن و کارای آشپزخونه و بعدم یه عالمه ظرف رو من شستم روز بعدش رفت پیش دوستاش تا آخر شب دیگم دست به سیاه و سفید نزد 

مامانمم ک بیماره هیچ کاری نمیکنه دلمم نمیاد بشینم بابام کارارو انجام بده 

خواهر کوچیکترم ک انگار هتل تشریف داره منم میزبانم

عه 

اصلا جمع و جور نکن 

بذار بمونه همونجوری 

شما یه نفر نمیشه جور همه رو بکشی

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
من حتی اگه گازم بعد از یه آشپزی زیاد کثیف نشه، باز هم باید با دستمال و اسپری تمیزش کنم. اینجوریه ...

نه من تمیز اشپزی میکنم نمیزارم چربی بریزه رو گاز..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بیشتر ببینید
نه من تمیز اشپزی میکنم نمیزارم چربی بریزه رو گاز..

منم تمیز آشپزی میکنم  اما گاهی یه چیزایی میپاشه که با چشم دیده نمیشه  به مرور چربی میگیره 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

من خودم یه نفرم همیشه هم از بیرون غذا میگیرم ولی سینک پررههه ظرفه لعنتی تمومی نداره هرچی میشوری حالا من دستم پوستش مشکل داره اصلا اب براش خوب نیس دسکشم دستم میکنم بازم عرق می کنه

استاکر چیه عزیزم ...من فرشته ی نگهبانتم🎀💋