2777
2789
عنوان

کاش همسرم بزرگتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 73 پست
نازکشیدن؟؟؟ نازکشیدنی وجود نداره آنقدر ذهنش درگیره منم اصلا خودمو درگیر این چیزا نمیکنم .

کاش منم میتونستم اما این منو کشته همش توی لاکه

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ضد آفتاب میزنم اکثر اوقات. چروک نشده

من خوابم بشدت کمه

تو ناه رمضانم خوابم ریخته بهم

بعد ماه رمضان تازه میخوام برم مسافرت اینقد پوستم خسته

نمیدونم چیکار کنم

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

اصلا از این فکرها نکن. از فامیلامون ۶ سال از شوهرش بزرگتره و کاملا هم مشخصه اما خانمه خیلی اعتماد بنفس داره. نزدیک پنجاه سالشه ولی لباسای تینیجری میپوشه و خیلی هم خودشو دست بالا میگیره. شوهره هم همون‌جوری باهاش تا می‌کنه. مراقب باش شوهرت از این احساست باخبر نشه

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید
چهارسال ک زیاد نیس خودت حساس شدی عزیزم و اینو بدون این استرس کلی عوارض داره مهم همسرتونه ک شمارو پذی ...

من مشکل دارم اون نداره من دلم همسرم بزرگتر میخاست نفهمیدم چطور بهش بله گفتم

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

کلا شوهر کوچیکتر دوست نداشتم نفهمیدم چی شد بهش جواب دادم🤦

زن داداش من ۲ سال از داداشم بزرگتره

چ اشکالی داره

خوشبخت بشی عزیزم

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

خوب کردی بهش جواب مثبت دادی میخواستی تنها بمونی ؟!

الانم اکثرا تنهام چون همصحبتی ندارم

من مشکل دارم اون نداره من دلم همسرم بزرگتر میخاست نفهمیدم چطور بهش بله گفتم

هرچییی ک باشه ب هرحال با چشم باز شمارو دیده و انتخاب کرده این حرفارو نری پیشش بزنی ک دور برداره 

من خوابم بشدت کمهتو ناه رمضانم خوابم ریخته بهمبعد ماه رمضان تازه میخوام برم مسافرت اینقد پوستم خستهن ...

خواب کم و بدموقع دشمن پوسته. منم بدخوابم ولی هر جور شده خودمو میخوابونم . جسمم هم به درد روزه گیری نمیخوره . روزه نمی‌گیرم .

من خوابم بشدت کمهتو ناه رمضانم خوابم ریخته بهمبعد ماه رمضان تازه میخوام برم مسافرت اینقد پوستم خستهن ...

آب کافی بخور بهترینه