2777
2789
عنوان

کیا با اسنپ تنهایی جایی رفتن و اومدن ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 41 پست
داخل شهره از اینکه تنها هستم میترسم بعضی تاپیکای عجیب در مورد هیز بوده راننده اسنپ تو نی نی سایت خون ...

از ۱۰۰تا راننده شاید یکی دوتاش پرو دربیاد ، خیالت راحت باشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من از یه آدم مطمئن شنیدم

اون آدم مطمئنم قطعا میگه از یکی شنیدم.باور نکنید...

چندروز پیشم میگفتن افق کوروش و... مال سپاهه

اینافقط برای اهداف شوم خودشون وبرای بیشترچاپیدن مردم پشت اسم سپاه قایم شدن ومیخوان بدنامش کنن

سپاه انقد درآمدداشت ک تو حقوق نیروهای خودش کم نمیذاشت و واسه آدمی ک جونشو کف دستش گذاشته حقوق ۱۵میلیون واریز نمیکرد

از ۱۰۰تا راننده شاید یکی دوتاش پرو دربیاد ، خیالت راحت باشه

همون یکی دوتا در صد تا هم ترسناکه ولی دیگه چاره ای ندارم فوقش با خودم چاقو میبرم اگه هیز هم بودن بتونم دفاع کنم 

همون یکی دوتا در صد تا هم ترسناکه ولی دیگه چاره ای ندارم فوقش با خودم چاقو میبرم اگه هیز هم بودن بتو ...

نه در اون حد که، فوقش چهارتا کلوم حرف بزنه ، سعی کن ترسو نباشی بدتر تابلو کنی

چون هر جا رفتم با خانوادم بودم اونا میبردن میرسوندن کلا ترسو منو بار اوردن انقدر ترسو که تنهایی هیچ ...

منم این مدلی بزرگ شدم الان با 40سال سن هنوز از تنهایی حرید رفتن میترسم از خیلی چیزها میترسم مامانم در حقم خیلی بد کرد الانم بد میکنه ولی دوستش دارم نمیتونم نبخشمش هر چند که اندازه ی من دوستم نداره. شما هم حتما تمرین کن مستقل بشی چون زندگی الان فرق داره و حتما باید از پس خودت بر بیای

خب آژانس بگیر یا تاکسی زرد

یعنی تاکسی امن تر از اسنپه ؟ از تاکسی هم میترسم باز اسنپ اونی که استخدام میکنن مشخصاتش معلومه و اسنپ گرفتن من یه جا ثبت میشه اگه بلایی سرم بیاد 

وااای چقدر سختگیری من همیشه با اسنپ میرم همه جا تاحالا مزاحمت نداشتم سلام هم نشانه ادبه دیگه از طرف ...

سخت گیر نیستم بار اولمه و تو خانواده محتاطی بزرگ شدم که منو از هر کاری ترسوندن 

الان باید بپرسم که بدونم چه کار کنم که دردسر نشه برام

داخل شهره از اینکه تنها هستم میترسم بعضی تاپیکای عجیب در مورد هیز بوده راننده اسنپ تو نی نی سایت خون ...

نه من حتی تو شهرهای دیگه رفتم فقط وقتی میرفت نقشه رو نگاه میکردم که درست بره😁

یعنی تاکسی امن تر از اسنپه ؟ از تاکسی هم میترسم باز اسنپ اونی که استخدام میکنن مشخصاتش معلومه و اسنپ ...

خب توام میگی چاقو میبری بلایی سر طرف بیاد مشخصات توام ثبته میتونه ثابت کنه😐

مگه تگزاسه اخه

-خودت باش؛ جهان اصالت را میستاید! ✨️

سخت گیر نیستم بار اولمه و تو خانواده محتاطی بزرگ شدم که منو از هر کاری ترسوندن الان باید بپرسم که بد ...

هیچی نمیشه من از یک هفته که ۷ روزه حداقل ۵ روزشو دارم با اسنپ میرم میام فقط یکبار مزاحمت داشتم اونم شماره پلاک طرف دادم همسرم براش توقیف زد وگرنه چیز خاصی نبود فقط طرف ۴ تا متلک پروند نترس بابا برو اگرم چیزی گفت مزاحم شد جوابشو نده پیاده شدی هم زنگ بزن پشتیبانی بگو حسابشو یک هفته مسدود میکنن

-خودت باش؛ جهان اصالت را میستاید! ✨️

یعنی تاکسی امن تر از اسنپه ؟ از تاکسی هم میترسم باز اسنپ اونی که استخدام میکنن مشخصاتش معلومه و اسنپ ...

از این ببعد سعی کن تنهایی بری بیرون چون این ترس بیجا و  وضعیتت اصلا نرمال نیس