2777
2789
عنوان

کاش همسرم بزرگتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 73 پست
من مشکل دارم اون نداره من دلم همسرم بزرگتر میخاست نفهمیدم چطور بهش بله گفتم

اگه مرد خوبیه

بچسب به زندگیت

الان دوره زمونه ایی شده ک زنا باید خیلی مواظب باشن

همین ک بخودت میرسی خوبه

اخلاقی هم خوب باشی

و بخوابی ب خواب شوهره  دیگه بسه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

۴ ؛ ۵ سال چیزی نیستعادیه مگه شوهرت خودش ۲۰ ساله هست!چیزی نگی حساسش کنیزندگیتو راحت بکن

من حساس شدم کنارش حس خوب ندارم  

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا از این فکرها نکن. از فامیلامون ۶ سال از شوهرش بزرگتره و کاملا هم مشخصه اما خانمه خیلی اعتماد بن ...

بهش گفتم کاش شوهرم بزرگتر بود شاید رابطمون بهتر میبود

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

چرا؟؟فامیل ما ۱۰ سال از شوهرش بزرگ تره اصلاً نشون هم نمیده دیگه ۴ سال چیزی نیست.

بچگانه رفتار میکنه من فرزند اول بود و اون ته تغاری من رییس فرم بودم و اون لوس مامانی

خواب کم و بدموقع دشمن پوسته. منم بدخوابم ولی هر جور شده خودمو میخوابونم . جسمم هم به درد روزه گیری ن ...

روزه نمیگیرم الان چند ساله مشکل دارم

ولی بچه هامو و همسرم هستن نمیشه ک سحری براشون حاضر نکنم یا افطاری

اتفاقا تو ماه رمضان کارام بیشتره

خوابمم سبکه

اگه صدای وز وز زنبورم بیاد میپرم از خواب

هرچییی ک باشه ب هرحال با چشم باز شمارو دیده و انتخاب کرده این حرفارو نری پیشش بزنی ک دور برداره

اون آره اما منو بابام مجبور کرد 

اگه مرد خوبیهبچسب به زندگیتالان دوره زمونه ایی شده ک زنا باید خیلی مواظب باشنهمین ک بخودت میرسی خوبه ...

اخلاقامون جور نیست🤦

روزه نمیگیرم الان چند ساله مشکل دارمولی بچه هامو و همسرم هستن نمیشه ک سحری براشون حاضر نکنم یا افطار ...

شوهر منم بخاطر ماه رمضون پنج و نیم صبحانه میخوره تو روزکاری ها ، صدای چای‌ساز بیدارم میکرد. گفتم تو رو خدا چای ساز روشن نکن با کتری جوش بیار نمیشه بخوابم   منم خوابم به شدت سبکه

بچگانه رفتار میکنه من فرزند اول بود و اون ته تغاری من رییس فرم بودم و اون لوس مامانی

ربطی به سن نداره...شخصیتاتون متفاوته...پدر و مادر من ۴ سال اختلاف سن دارن و پدرم ۴ سال بزرگ تره از روزی که یادم میاد سر همین مسائل بحث داشتن...تا آخرش جدا از هم تصمیم گرفتن زندگی کنن.

.

بخاطر سنش نیس، بخاطر شخصیتشه

آره واقعا. وگرنه محل کارم همکارای مردم یا ازش کوچیکترن یا هم سن اما کلی حرف باهم میزنیم و حرف داریم اما با این نه یکوت مطلقه

ربطی به سن نداره...شخصیتاتون متفاوته...پدر و مادر من ۴ سال اختلاف سن دارن و پدرم ۴ سال بزرگ تره از ر ...

منم دوست دارم جدا شم اما میترسم

شوهر منم بخاطر ماه رمضون پنج و نیم صبحانه میخوره تو روزکاری ها ، صدای چای‌ساز بیدارم میکرد. گفتم تو ...

خیلی بده

باعث شده عصبی بشم

۴ یا ۵ ساعت خواب دارم