2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوستان ازوقتی مشکل دوستمو فهمیدم اعصابم بهم ریخته ببینید دوستم ۵ ۶ ساله ازدواج کرده بود شوهرش یه ضرر خیلی بددد یعنی چند۴ میلیاردی کرد که بابای پسره مجبورشد خونشوبفروشه وهنوز نتونستن کل ضررروپرداخت کنن از طرفی دوست من باشوهرش کلکل میکنه اونم اعصاب نداره زده توگوشش پرده گوشش پاره شده😔

بچه نوزاد دارن توبارداریش این ضرر بوجود اومد تاقبلش خوب بود همه چی الان شوهرش حتی کار هم نداره... چیکارکنه بنظرتون دوست من ؟میگه ب خانوادم نمیتونم بگم بابام بفهمه سکته میکنه میترسم بلایی سرشون بیاد ایا باید طلاق بگیره.؟میگم بهش طلاق میگه بچه چی ؟میگه فقط توفکر بچه ام دوراهی بزرگی گیر کرده راهنمایی کنید

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

دوستان ازوقتی مشکل دوستمو فهمیدم اعصابم بهم ریخته ببینید دوستم ۵ ۶ ساله ازدواج کرده بود شوهرش یه ضرر ...

ی تاپیک بزن

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
ی تاپیک بزن

کسی هس جواب بده خب این موقع صبح؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

ی تاپیک بزن

اگ چیزی ب ذهنت میرسع بگو 

کسی هس جواب بده خب این موقع صبح؟

میخونم الان ولی تو همه ی تاپیکا نگو استارترا ممکنه ناراحت شن 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

منم ۷سال پیش عوض کردم

شناسنامه زود انجام شد ولی ۶ماه طول کشید تا کارت ملیم بیاد

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیشتر ببینید
میخونم الان ولی تو همه ی تاپیکا نگو استارترا ممکنه ناراحت شن

باش عزیزم

باش عزیزم

استارتر با اجازت🥲

بنظرم باید با خانوادش مشورت کنه ی حرف اشتباه ما ممکنه باعث خطای دوستت بشه، اما با این اوضاع بهم ریخته اگه مشکلشون حل نمیشه و شوهرشم همکاری نمیکنه از نظر شخصی من طلاق بهترین گزینه س

بیشتر ببینید
استارتر با اجازت🥲بنظرم باید با خانوادش مشورت کنه ی حرف اشتباه ما ممکنه باعث خطای دوستت بشه، اما با ...

مشکل چی حل نمیشه؟ ضررها؟ بالاخره از ۴ میلیارد الان ۳میلیارد و۵۰۰ میلیون رو دادن ولی ۵۰۰ تومن دیگه مونده و کار وهمه چیو ازدست داده 

باید از منفی صفر شروع کنه 

میگه منم کتکش میزنم اونم میزنه .. ولی خب منم فهمیدم پرده گوشش پاره شد بهش گفتم طلاق بگیر  چون نباید میزد