2777
2789
عنوان

کم فروشی طلا

159 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من تک دخترم و یه برادر هم دارم . کلا دو بچه ایم که مادرمون با نداری ما  رو بزرگ کرد. من درس خوندم و فوق لیسانس گرفتم الان کار پاره وقت دارم. برادرم بعد از دیپلم توی یه شرکت مشغول کار شد و ازدواج کرد. 

الان که ۹ ساله متاهله ، من و مادرم خیلی دو تا بچه هاش و دوست داریم و مادرم خیلی براشون خرج میکنه . خودمم خیلی بهشون رسیدگی میکنم . یه جورایی دلخوشیمون توی این دنیا داداشم و زن داداشم و دو تا بچه هاشونن . 

ولی یه مشکلی که هست هم داداشم هم خانومش اجازه نمیدن بچه ها سمت ما بیان . و بدون اینکه مشکلی پیش اومده باشه خیلی مراقبن که حتی مثلا سر سفره بچه ها پیش مادرم نباشن . یا تا حالا نشده بچه ها خونه مادرم بمونن درصورتیکه بچه ها رو میبرن خونه پدر عروسمون و تا حالا حتی ۹ روز شده که بچه ها اونجا بودن . ما مشکلی نداریم و نمیتونیم داشته باشیم که چرا بچه ها اونجان فقط برامون سواله چرا نمیزارن مادرم نوه هاش و بدون استرس ببینه . من کلا وابسته خانواده نیستم و بزودی واسه ادامه تحصیل از شهرمون میرم . فقط این تصویر که مادرم حق نداشت نوه هاش و دل سیر ببینه آزارم میده میترسم بعدها که خدایی نکرده مادرم از دستمون بره این تصاویر آزارم بده . اینو هم بگم که بچه ها فوق العاده مادرم و دوست دارن و هروقت میخوان اجازه بگیرن پیش مادرم باشن . بهشون اجازه داده نمیشه. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با برادرات صحبت کن، ازش توضیح بخواه. تنها راه فهمیدنش همینه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
با برادرات صحبت کن، ازش توضیح بخواه. تنها راه فهمیدنش همینه

اینکارو کردم . بهم جواب درستی نداد . گفت اینطور نیست . ولی همه فهمیدن . رفتارشون اینقدر توی چشمه که حتی خانواده زن داداشم هم فهمیدن و مادرش به مادرم میگفت من خیلی نصیحتشون میکنم ولی فایده نداره اونا کار خودشون و میکنن 

اینکارو کردم . بهم جواب درستی نداد . گفت اینطور نیست . ولی همه فهمیدن . رفتارشون اینقدر توی چشمه که ...

اگه من بودم بدتر فاصله می‌گرفتم. این بی‌احترامیه و اونا نشون دادن لیاقت محبت شما رو ندارن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
اگه من بودم بدتر فاصله می‌گرفتم. این بی‌احترامیه و اونا نشون دادن لیاقت محبت شما رو ندارن

منم همین و میگم ولی بچه ها تا مادرم و میبینن بیشتر بخاطر اینکه منع شدن علاقشون شدت گرفته و واکنش احساسی نشون میدن مادرمم غصه میخوره نمیتونه بهشون بی محلی کنه . 

این و هم اضافه کنم که سر بچه اولشون که الان هفت سالشه، این رفتارشون خییلی شدیدتر بود تا اینکه بچه دومشون که دنیا اومد و متاسفانه بچه ناز و خشکلی بود اما ناقص بود توی نه ماه که بچه زنده بود مدام دکتر میبردن و دو بار عمل انجام دادن . وقتی بعد ۹ ماه فوت شد رفتار برادرم و زنش بهتر شد ولی بعدش که برای بار سوم باردار شد همینکه بچه دنیا اومد دوباره مثل اول شدن