سلام دوستان
من تک دخترم و یه برادر هم دارم . کلا دو بچه ایم که مادرمون با نداری ما رو بزرگ کرد. من درس خوندم و فوق لیسانس گرفتم الان کار پاره وقت دارم. برادرم بعد از دیپلم توی یه شرکت مشغول کار شد و ازدواج کرد.
الان که ۹ ساله متاهله ، من و مادرم خیلی دو تا بچه هاش و دوست داریم و مادرم خیلی براشون خرج میکنه . خودمم خیلی بهشون رسیدگی میکنم . یه جورایی دلخوشیمون توی این دنیا داداشم و زن داداشم و دو تا بچه هاشونن .
ولی یه مشکلی که هست هم داداشم هم خانومش اجازه نمیدن بچه ها سمت ما بیان . و بدون اینکه مشکلی پیش اومده باشه خیلی مراقبن که حتی مثلا سر سفره بچه ها پیش مادرم نباشن . یا تا حالا نشده بچه ها خونه مادرم بمونن درصورتیکه بچه ها رو میبرن خونه پدر عروسمون و تا حالا حتی ۹ روز شده که بچه ها اونجا بودن . ما مشکلی نداریم و نمیتونیم داشته باشیم که چرا بچه ها اونجان فقط برامون سواله چرا نمیزارن مادرم نوه هاش و بدون استرس ببینه . من کلا وابسته خانواده نیستم و بزودی واسه ادامه تحصیل از شهرمون میرم . فقط این تصویر که مادرم حق نداشت نوه هاش و دل سیر ببینه آزارم میده میترسم بعدها که خدایی نکرده مادرم از دستمون بره این تصاویر آزارم بده . اینو هم بگم که بچه ها فوق العاده مادرم و دوست دارن و هروقت میخوان اجازه بگیرن پیش مادرم باشن . بهشون اجازه داده نمیشه.