2777
2789
عنوان

دیروزیه مهمون باادب داشتم😀😀😀😀

269 بازدید | 28 پست

یه زوج بودن چن سالی بودخونمون نیومده بودن خانومه ازبس باوقار وباادب محترم هست آدم دلش نمی‌خواست بره، ماخونمونوبازسازی کردیم وقتی میخواست وارداتاقام بشه قبلش اجازه می‌گرفت حتی ازبچم بابت غذاهم ازبس تشکرکردمحترمانه میخواستم ماچش کنم کل ظرفامم شست هرچی گفتم خواهش کردم قبول نکرد ای بچمم یه اسباب بازی خوشگل خریده بودشماهم ازاین آدما دوربرتون هست

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره ماهم یه مهمون داشتیم مرده که کلا حرف نمیزد انقدر اروم بود انقدر با شخصیت بود
خانمش هم از اون بهتر اصلا انقدر با ارامش حرف میزد فقط دوست داشتی گوش کنی چی میگه

کاربر اقا هستم 

من حتی میخوام از سرجام بلند شم روی مبل دیگه بشینیم اجازه میگیرم،مگه قرار بود بره اتاقتون اجازه نگیره؟بنظرم خانم عادی بوده،شما دوربریاتون غیرعادی هستن که ایشون خیلی به چشمتون اومدن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
از رفتارش اینو حس کردم

اصلاچابلوس نیستن خانوادگی اینجوری هستن پدرومادر این خانومم این شکلین

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁

من حتی میخوام از سرجام بلند شم روی مبل دیگه بشینیم اجازه میگیرم،مگه قرار بود بره اتاقتون اجازه نگیره ...

😂😂😂بخدا شاخ درآوردم ازبس فامیلای خودم بزتشریف دارن

من حتی میخوام از سرجام بلند شم روی مبل دیگه بشینیم اجازه میگیرم،مگه قرار بود بره اتاقتون اجازه نگیره ...

حالا رفتن تو اتاق اجازه گرفتن یا ظرف  شستن عادیه ولی خب استارتر همه چیزارو که نگفته بلاخره چیزهای دیگه ای هم دیدن ازشون

کاربر اقا هستم 

حالا رفتن تو اتاق اجازه گرفتن یا ظرف شستن عادیه ولی خب استارتر همه چیزارو که نگفته بلاخره چیزهای دی ...

خیلی مهربونن بچه های فامیل عاشقشن یه بار ندیدم ازدهنش یه حرف زشت دربیاد