2777
2789
عنوان

دیروزیه مهمون باادب داشتم😀😀😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا رفتن تو اتاق اجازه گرفتن یا ظرف شستن عادیه ولی خب استارتر همه چیزارو که نگفته بلاخره چیزهای دی ...

خیلیا برای اتاق رفتن اجازه نمیگیرن اصلا نمیدونن باید اجازه بگیرن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
🤣

فک کن جاریم مثلامیخوادبیادعین گاومیره تواتاق لباس عوض میکنه همیشه ادعافرهنگ میکنه بچشم میبره دسشویی همه جا روبه گندمیکشونه

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁

خیلیا برای اتاق رفتن اجازه نمیگیرن اصلا نمیدونن باید اجازه بگیرن

دقیقا

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁

فک کن جاریم مثلامیخوادبیادعین گاومیره تواتاق لباس عوض میکنه همیشه ادعافرهنگ میکنه بچشم میبره دسشویی ...

همیشه کسایی که ادعا دارن از همه بدترن.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
بله.

حالامن یه زندایی دارم میره کمد کابینتاتتم میگرده ببینه چی داری

نباید اجازه بدین،من با مهمون این شکلی بشدت برخورد میکنم

خونه ی قبلیم اینجوری بودفعلااین خونم نیومده اگراومدمیخوام بگم

نباید اجازه بدین،من با مهمون این شکلی بشدت برخورد میکنم

به جان تنهابچم من جایی برم کلامیشینم نه واردآشپزخانه میشم نه چیزی کمکم میکنم ولی واقعامتنفرم ازگشتن خونه کسی