2777
2789

هم سنم هنوز برای ازدواج کمه( ۲۱سالمه) هم اینکه خواستگارم از این پسرایی بود که خیلی وابسته مامانش بود هم خسیس بود ولی خیلییییی پولدار بودند 

خداروشکر پدر و مادرم نذاشتند وگرنه الان تو چه چاهی افتاده بودمممم  . وای وقتی فکرشو میکنم مو به تنم سیخ میشه تو ۲۱ سالگی بخوام شوهر داری و مادر شوهر داری کنم 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوبه که عاقلی و هنیشه به نشانه ها دقت کن نشانه ها هست ما نمیخوایم ببینیم

دقیقا من یکم خودمو زده بودم به ندیدن بعد که یکم فکر کردم دیدم پدرم درست میگه . من نمیتونم با همچین پسری زندگی کنم 

مرسی❤️❤️❤️

مامانم میگه تا وقتی دستت تو جیب خودت نرفته حق نداری شوهر کنی .‌

خانوادت عاقلن

بله استقلال مالی داشته باشی میتونی خیلی تصمیم هارو بگیری

یادت باسه دستت تو جیبت لره ی بعده با ید استقلال فکری و تصمیم گیری هم داشته باشی

خانوادت عاقلنبله استقلال مالی داشته باشی میتونی خیلی تصمیم هارو بگیرییادت باسه دستت تو جیبت لره ی بع ...

خیلی ممنون عزیزم . خود مامانم تو سن کم ازدواج کرد درسشم ادامه نداد . الان خودش خیلی پشیمونه . میگه من میخوام یه چیزی بخرم یه کاری کنم همش باید منت باباتو بکشم ( البته بابام خودش،پول میده چیزی نمیگه ) ولی بازم ادم همش استرس داره 

یعنی چی چه نشونه ای؟

مثلا دارم میگم پسر عموی من رفت خواستگاری میگفت حرف دختره دوتا شد اول باهم توافق کردیم سکه چنتا باشه تو بله برون زد زیر همه چی.معلومه دختره هدفش بازی دادن پسرس

یا من ی خواستگار داشتم به من گفت مادرم تو تصمیماتومن نقش مهمی دارن خوب مشخص بود این ادم وابستس