2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امشب دق میکنم بمیرم برا بچم که نیومده باباش نمیخوادش

شاید از رو عصبانیت این حرف و زده معمولا اقایون وقتی عصبانی هستن کلی حرف میزنن که بعدش یادشون میره من میدونم که نی نی رو خیلی هم دوسش داره♡

استارتر همسرت از سر عصبانیت یه حرفی زده، آروم بگیر دختر، گریه و استرس برای بچه ضرر داره، اونا هم داغدارن یکم سکوت کن، زمان بگذره اوضاع درست میشه

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

رفتم تاپیکاتو خوندم

با احترام به نظرم تقصیر خودته

اخه شوهرت برادرزادشو از دست داده حال روحیش خوب نیست

بعد رفتی کلی غر هم زدی که چرا جاریت که ده روزه داغه بچشو دیده زنگ نزده حال مادر تو رو که دستش شکسته بپرسه؟اون زن الان خودشم یادش رفته چرا باید یادش به دست شکستنه مادره جاریش باشه

وای وای وای خدای من باورم نمیشه خیلی زشته رفتارت

فکر کن چقدر غر زدی سر این موضوع که شوهرت این حرفو زده

البته حرفشم از سر عصبانیت و رفتار زشت تو و مادرت بوده وگرنه نمیخاد یه خار به پای تو و بچت بره

سر چی عصبانی بشه مثلا؟ زن داداش آدم مهمه یا زن و بچه ی خودش؟

ببین شوهرت الان ناراحته بالاخره بچه برادرش ناگهانی فوت شده بحث این نیست که زن داداشش مهمه نه چون ناراحت و داغداره و شما هم باهاش یکی به دو کردی عصبی شده . شما اصلا باهاش یکی به دو نکن . بعدشم عزیزم ناراحت نشیا به خاطر بارداری حساسی نباید از مادری که هنوز چهلم بچش نشده توقع داشته باشی زنگ بزنه حال دست مادرتو بپرسه گه . اونا داغدارن مرگ در اثر تصادف خیلی سخته برای اطرافیان یه کم بیشتر درک کن نمیخواد هر روز بهشون سر بزنی ولی حالا یه زنگ یا پیامک چیزی از آدم کم نمیکنه که

ببین شوهرت الان ناراحته بالاخره بچه برادرش ناگهانی فوت شده بحث این نیست که زن داداشش مهمه نه چون نار ...

من اصلا هیچوقت نگفتم و انتظار زنگ اونو ندارم چون در حالت عادی ام به کسی زنگ نمیزنه چه رسد الان من میگم شوهر من چرا باید سر اون با من بجنگه؟ من وظیفم بود به برادرشوهرم زنگ بزنم که زدم

استارتر جان برادرزادش چند سالش بوده؟💔💔

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید