2777
2789
عنوان

کیا تجربه زدن ژل گونه و چونه دارن؟

22536 بازدید | 56 پست

من ۳ روز پیش برا دومین بار ژل گونه و لب زدم اولین بار بک ماه پیش زدم مبخوام بدونم الان دوبار زدم چقدر مبمونه برام ؟ بازم جذب میشه کمتر میشه؟ 

سوال دیکه سومین بار کی برم تمدید کنم چندماه دیکه چون مبکن هرچی بزنی انکار موندکارتر میشه

ببخشید من یک سوال دارم 

من ۲۳سالمه می‌خوام ژل گونه تزریق کنم به نظر شما زوده ؟ 

چ این ک خوبه ؟ طبیعی در میاد 

درد و کبودیش چ جوره تا چند روز 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم دوبار به فاصله ی یک ماه زدم بهم گفت بستگی به مراقبت داره چای داغ قهوه ی داغ غذای داغ نخور گفت یه سال بعد میبینمت  شما هم مراقب باش مرطوب کننده هم بزن

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

اولین بار زود میره اما دومین بار موندگار تره البته بستگی به خودت و نگهداریتم داره و اینکه بعضی پوستا ژل و جذب میکنن  زود اثرش میره

اما در کل بار دوم موندگار تره بار  سومو میتونی ۶ ماه تا ۱ سال بعد بزنی

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

یه سوال میشه زیاد زد بعد کلا بمونه یا بهرحال سر شش ماه میره

هرکی گزارشم بزنه ایشالا با ترامپ و نتانیاهو محشور بشه😈همین امشب ویدیوی ۸ دقیقه ای پیچش مو رو تو آپارت ببین 😈یا علی emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤 اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂

بیشتر ببینید
یه سوال میشه زیاد زد بعد کلا بمونه 

نه بار اول معمولا بیش از یك سی سی نمیزنن پزشكا 

بار دوم یه ماه دیگه میشه رفتو یه سی سی دیگه زد

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...