2777
2789
من واقعیت رو بهت میگم شاید ناراحت بشی ولی خب بهتره از اینکه یهو شوکه بشی همین آدمایی که جوابتو میدن ...

مرسی از نظرت خیلی سخته 🥲 

مگ چون باکره نیستیم باید هرزگی کنیم اخه این چ طرز تفکریه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیز دلم منظورتون اینه ک زندگی خراب کنن؟ب نظرم این دید اشتباهه چون همه چیز برمیگرده ب اینکه ادم معتق ...

نه نمیگم همه ولی هم روی اطرافیانشون تاثیر سعی میکنن بزارن و اینکه از ضربه ای که خوردن سعی میکنن روی بقیه تلافی کنن و یا اگرم ضربه زدن باز ادامه میدن خیلی مطلقه ها دیدم که دنبال استفاده بودن چشم دیدن زندگیای خوبو نداشتن رابطه بهم زدن و این بیشتر از عقده هاشون میاد ولی باز میگم من از نظر آمار اجتماعی و دادگاه گفتم آدم خوب هم داریمو الان تو این زمونه آدم بخواد رو خودش کار کنه سخته اکثریت خودشونو رها کردن و راحتترین کثیفترین راههارو انتخاب میکنن

انشالله خوشبخت بشی گلم ببین ی چیزی بهت میگم ب نظرم ادم مذهبی خیلی خوبه چونکه هم تورو میتونه تو مسیر ...

قربونت گلم  به عنوان خواهر بزرگترت بهت میگم برای زندگیت  بجنگ و  جای رها کن که مطمعنی  اون زندگی ارزش ادامه دادن نداره 

دوم این خانواده طرف مقابل مهم  

سوم  این رو خودت کار کن چون خودتی که فقط برای خودت میمونی

و رو انتخاب بعدیت حسابی دقت کن با چشم باز انتخاب کن  

نه نمیگم همه ولی هم روی اطرافیانشون تاثیر سعی میکنن بزارن و اینکه از ضربه ای که خوردن سعی میکنن روی ...

امیدوارم هیچوقت هیچ ادم مطلقه ای دیگ ب این راه فکر نکنه🥲

قربونت گلم به عنوان خواهر بزرگترت بهت میگم برای زندگیت بجنگ و جای رها کن که مطمعنی اون زندگی ارز ...

اره واقعا 

میخام درس بخونم انشالله بتونم تمرکزشو داشته باشم🥲

امیدوارم هیچوقت هیچ ادم مطلقه ای دیگ ب این راه فکر نکنه🥲

انشالله بعدشم فقط مطلقه نیست عزیزم خیلی وضع خانمها دور از جون بعضی خراب شده دیگه الان بحث مطلقه و غیر مطلقه نیست بدتر از اینهاست

اره واقعا🥲

متاسفانه قبلا میگفتن طرف زن زندگی هست؟ الان مبگن ظاهرش فلان باشه اوکیه اکثریت هم بخاطر توجه و گرفتن بله و پسندیدن یک مرد تن میدن و توقعات هم طبق طبق رفته بالا