2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

متاسفانه قبلا میگفتن طرف زن زندگی هست؟ الان مبگن ظاهرش فلان باشه اوکیه اکثریت هم بخاطر توجه و گرفتن ...

ب نظرم رابطه ای ک جدی باشه سمت این چیزا قبل عقد نمیره

ببین درسته ولی قبل عقدم نره بعد عقد میره اکثریت مردها الان فقط ظاهر بیشتر براشون مهمه با این مزخرفاتی که معیار خوشگلی شده متاسفانه بعدش طرف اخلاق رو میبینه و همین میشه تو دادگاه ها کلی زوج با مشکلات فراوون دیده میشه

مثلا دیدم مرد ازدواج کرده بعدش دنبال زنها با مثلا سینه گنده بوده چون زنش سینش کوچیک بوده خوب درصورتیکه رابطه جدی داشته و دیده زنش چه هیکلی هست ولی الان نگید زن ستیزی میکنم ولی متاسفانه اکثریت خانمها دیگه همه چی رو ول کردن و براشون مهم نیست خیلی چیزا طرف زن داره نداره خودنمایی نکن و....

ببین درسته ولی قبل عقدم نره بعد عقد میره اکثریت مردها الان فقط ظاهر بیشتر براشون مهمه با این مزخرفات ...

ن ن من‌میگم اگ ی رابطه منطقی و‌با روی عقل باشه و همه جوانب سنجیده شه ب نظرم قبل عقد سمت رابطه های جنسی اینا نمیره چون طرف همه چیو‌ سنجیده پسندیده و صبر میکنه ک‌ قانونی شه همه چی وگرنه خب نمیشه ک فقط طبق ظاهر تصمیم گرفت

اره متاسفانه و امیدی ب مستقل شدنش نداشتم چون همه مال اموال برا خونوادش بود

یکی از گرفتاریا من همین بود که طرف رشد نکرده بود و همه اموالش به اسم پدرش بود  دهن بین و بچه ننه بود. بددهن بود خیلی و مدام بهم فحاشی میکرد وسواس شدید داشت

خسیس بود  

حامی نبود و  توجه و محبت نداشت

حتی کار درست حسابیم نداشت خلاصه تصمیم خوبی گرفتی 

چون زندگی با این مردا هیچ فایده ای نداره منم از ۲۲ سالگی الکی وقتمو هدر دادم درست نشد که نشد

یکی از گرفتاریا من همین بود که طرف رشد نکرده بود و همه اموالش به اسم پدرش بود دهن بین و بچه ننه بود ...

ببین من فقط مستقل نبود و ب خونوادش وابسته بود و میگفت من فقط خونوادمو دارم و میخاست ک مثلا مدیریت کنه ها اما نمیتونست چون هم مسعولیتش زیاد بود هم با خونوادش شریک بود چون تک پسر بود وظیفه زیادی داشت در برابرشون و مثلا خیلی تحت کنترل خانواده بود همشون چشمشون ب شوهر من بود و کلا امروات و تصمیمای مهمش با خونوادش بود کلا عین ی ادم مجرد

ن ن من‌میگم اگ ی رابطه منطقی و‌با روی عقل باشه و همه جوانب سنجیده شه ب نظرم قبل عقد سمت رابطه های جن ...

بله ولی میدونی باید خیلییی آدم از خودش و طرفش مطمئن باشه چه رابطه هایی که رابطه جنسی و هیکل و قیافه اولویت نبوده ولی بعد چند مدت معیارهاشون تغییر کرده و شروع به بهانه کردن اوردن

خودم هم قبول دارم ولی دست خودم نیست چکار کنم میترسم ترس من متاسفانه برای شغلم هست من وکالت میخونم تو ...

من هم چندین ساله وکیلم و به چشم خودم می بینم  خانم هایی که با هزار  بدبختی از یه شوهر ..‌‌...جدا میشن و برای حضانت بچه هم از تمام حق و حقوق مالی میگذرن...

چشم ها رو باید شست ...‌

تو این شب قدر منتظر کارمای این حرفاتون باشید ...

نمی‌خواستم دل کسی رو بشکنم 

فقط نظرموو گفتم 

خدا خودش از نیت درونی همه با خبره  

اگه با حرف بود هیچ کی الان جایی که هست نبود 

من بخاطر شغلم که وکالت خواندم تو دادگاه شاهد پاشیدن خیلی زندگی‌ها هستم که فقط بخاطر حضور یه زن مطلقه داره خراب میشه ..حقیقته و واقعا وجود داره خیلی از خانمها به هم جنس خودشون رحم نمیکنن صد رحمت به اقایان

حالا اون زن مطلقه  میبینی دوست صمیمی اون خانم بوده 

با عشوه گری ومظلوم نمایی زندگی یه نفرو بهم می ریزه 

مردها خیلی ساده هستن وزود گول میخورند