2777
2789
نمی‌خواستم دل کسی رو بشکنم فقط نظرموو گفتم خدا خودش از نیت درونی همه با خبره اگه با حرف بود هیچ کی ...

گول نمیخورن، چهارچوب ندارن و بی اخلاق هستن و برای خودشون عادی میدونن

وگرنه همین مرد مثلا ساده چرا گول نمیخوره و برای زنش خرج نمیکنه اما برای دیگری گول میخوره

چه فشاری رو باید یک خانم باید تحمل کنه که مدام حواسش به شوهرش باشه، اصلا امکان‌پذیر نیست 

هدف دار زندگی کنید، پیشرفت کنید و موفق که شدید دیگه همه با موفقیت هاتون میشناسنتون نه با سابقه ازدواج

برای خودتون زندگی سالم کنید و هر چی بی اهمیت به حرف مردم باشید کمتر به خودشون اجازه صحبت میدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرسی از نظرت خیلی سخته 🥲 مگ چون باکره نیستیم باید هرزگی کنیم اخه این چ طرز تفکریه

متاسفانه بله خیلیا انجام میدم 

آمارشون زیاده 

کاسب و مهریه بگیر و هرزه بشدت زیاد شده 

عزیزم

فقط سعی کن آقایون غریبه متوجه نشن که جدا شدی وگرنه با رابطه جنسی ازت سو استفاده میکنند.

دیدها که خیلی تغییر کرده نسبت به سال های قبل 

اصلا بابت ذهنیت بقیه ناراحت نباش 

ان شالله یه بخت خوب نصیبت میشه

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
عزیزمفقط سعی کن آقایون غریبه متوجه نشن که جدا شدی وگرنه با رابطه جنسی ازت سو استفاده میکنند.دیدها که ...

فداتشم گلم

اره واقن مریض زیاااده 

ولی قبول داری زن اگ سنگین باشه هیچ ادم بیماری نمیتونه ازش سو استفاده کنه

گول نمیخورن، چهارچوب ندارن و بی اخلاق هستن و برای خودشون عادی میدوننوگرنه همین مرد مثلا ساده چرا گول ...

از دید شما که نگاه میکنم درست میگی 

خانمها اکثرا بابت همین خساست همسرشون شاکی هستن درصورتی که میبینی برای اون زن جدید خانه خراب کن ولخرجی ها کرده 

ادامه 

در تاپیک آخرت نگفتم چون کامنتها و درخواست های زیادی برام میاد و توضیح و یا محاسبه برای همه خسته کننده و طاقت فرساس

من بلدم طالع ازدواج رو محاسبه کنم بعد نظر داد به پای این زندگی بمانه یا نه 

( منبع محاسباتم : سایت های {{{ اهورا مشکان ازدواج : محقق و مدیر سایت ها وفقیه و گرد آورنده آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی " متولد نی ریز فارس " }}} 

در گوگل بنویسی : اهورا مشکان ازدواج میاد

در بخش تصاویر ( اون عکس زمینه صورتی را اتفاقی سال ۹۴ میدا کزدم و مفصل تر { سایت های اهورا مشکان ازدواج را اتفاقی سال ۹۶ پبدا کردم }